maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pääsiäismarkkinat Tallipihalla

Tallipihan Pääsiäismarkkinat alkoivat lauantaiaamuna lumimyräkässä, mutta onneksi keli kirkastui ja takatalvi sai väistyä auringon tieltä. Palmusunnuntaina oli paljon väkeä liikkeellä, tässä vähän kuvatunnelmia.

Kävin itse lapsena Palmusunnuntaisin virpomassa. Vantaalaisessa kerrostalolähiössä riitti virvottavia koko päiväksi. Askartelimme ystävien kanssa oksia monta päivää ja pengoimme äitien vaatekomeroista noitavaatteet viimeisen päälle. Välillä kävimme tyhjentämässä kahvipannuihin ja koreihin kertynyttä saalista kotona ja hakemassa lisää oksia. Harmittaa, etteivät omat lapset pääse kokemaan samaa. Omille lapsille käy Pääsiäiskukko munimassa aina Palmusunnuntaiaamuksi yllätyksen: suklaamunia ja leluja.

Puodissa sen sijaan näkyi trullejakin!

Tallipihan puodit tekevät yhteistyötä. Voit ostaa meidän puodista pahvisen pääsiäsimunan (esim. robottikuvioisen, onnistuin sellaisenkin maailmalta metsästämään!) ja sen sisälle herkkuyllätyksen suklaapuodista kauniisti paketoituna.

Nonon valikoimissa on näin ihania peltipurkkeja ja kortteja.

Tässä niitä aiemmin mainitseamiani intialaisia käsintehtyjä (aikuisten!) kirjekuoria ja pakettikortteja. Tykkään!


Kurkistus Suklaapuotiin

Kurkistus Tallimiehen puotiin

Vanhassa tallissa oli kädentaitajia...

... ja pupuja.

Nipa-poni Tärkeissä Töissä

Vossikkakyydit tarjoavat Markku ja CabinaPS. Löysin albumista Palmusunnuntaita 70-luvulta (minä keskellä, ystävät Eija ja Ulla: vilkutukset, jos satutte lukijoihin, lapsuusaikojen jälkeen emme ole olleet yhteydessä):

2 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Mahtavan näköinen kauppa, ihanaa tavaraa mielin määrin.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos! Kaikki Tallipihan puodit ovat minusta tosi ihania. Tervetuloa katsomaan!