perjantai 30. maaliskuuta 2012

Sekalaista puuhaa, kummituksenkarkoitusta ja urbaanilegendoja

Ahdin tilalla touhu on ollut sekalaista viime päivinä. Tiistaina vasta tuskailin Kotimaan Matkailumessujen mainoskuvavalinnan kanssa, ja katsokaapas mitä on jo seinällä ipanoilta suojassa!Tilatessani kuvaa ei kehyksistä vielä ollut aavistustakaan, toivoin löytäväni sopivankokoiset vanhat, patinoituneet krumeluurit kirppikseltä. Niin kuin sieltä joskus tilauksesta jotain löytyisi. Vaan nyt löytyi! Näistä kehyksistä katseli sangen tuikean näköinen rouva muistuttamassa, että elämä on kovaa eikä suinkaan mitään ruusuilla tanssia. Syyllistyin varmaan johonkin antiikkirikokseen, mutta tuikkasin kuvan olkkarin muurissa hohkaavaan hiillokseen, ettei tuikea rouva palaisi kummittelemaan. Nyt on kehyksissä villimpi meno ja nykyajan pullamössösukupolvea glitterillä koristeltuna.Ja pieni muistutus epätoivoisille odottajille: tässä niitä on, sienijakkaroita pohjamaaliaan kuivattelemassa. Eivät siis ole urbaanilegendaa, tuotanto vain on hitaampaa kuin te nopeat tilaajat. Otan yhteyttä kaikkiin omaa jakkaraansa odottaviin tilausjärjestyksessä. Malttia siis, lisääkin on tulossa!

Punainen kuivattelija on uusi korttiteline puotiin. Mies sen teki ja minä maalasin. Se saa täytteekseen kauneimpia näkemiäni käsintehtyjä kirjekuoria ja pakettikortteja, joita eilen saapui Intiasta pikkuruinen kuorma. Samassa paketissa suomalais-intialaisesta pajasta Ahdin tilalle matkasi käsintehtyjä lasihelmiä ja leimasimia, jotka käyvät myös kankaanpainantaan. Kaikki aikuisten tekemiä. Koitan kuvata niitä ja muuta uutta puodilla viikonloppuna.

Ensi viikolla ompelen tilattuja aplikointitöitä. Niitäkin varmaan muutama kuumeisesti odottaa :)

5 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan kuvia Intian paketin sisällöstä. Onko tavaran toimittaja tuttavasi, vai mistä olet hänet löytänyt?

Nangelwolf kirjoitti...

Onks noissa sun jakkaroissa joku nimi/merkki jossain piilossa? Löysin nimittäin yhen semmosen Hämeenlinnasta=)

Jasmiina kirjoitti...

Sirkku: en tunne intialaispajaa entuudestaan, etsivät jälleenmyyjiä.

Nangelwolf: jakkaroissa on pieni Ahdin tilan tarra alhaalla vihreässä osassa, mutta meillä ainakin lapset rapsuttelevat sen aika helposti pois.

Kielo kirjoitti...

Ompa todella hauska ja onnistunut kontrasti mielestäni nuo taulunkehykset + kuva. Näyttää hyvältä!!!

Jasmiina kirjoitti...

Kielo: tykkään myös tuosta vanhan ja uuden kontrastista.