tiistai 27. maaliskuuta 2012

Avaruusipanat Toivomustähdeltä

Tallipiha osallistuu Kotimaan Matkailumessuille 13.-15.4.2012 Tampereella. Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Kotimaan Matkailumessut, Puutarhamessut, Tampereen Viinimessut, Tampereen Kirjamessut ja Keräilymessut. Tallipihan yrittäjät näkyvät osastollaan kukin yhden mainoskuvan verran ja sitä kuvaa metsästin tänään. Sain tänään ommeltua pari prototyyppiä kuviin mukaan: Auroran pannan ja Aretan pipon (niitä esittelen lähiaikoina tarkemmin). Kiire tulee kuvasuurennoksen tilaamisen kanssa, mutta eipä muutamaan päivään olisi ollutkaan tarpeeksi lämmintä ulkokuvausta varten kesäisissä kostyymeissa, vaikka olisin saanut valmista aikaan aikaisemmin.

Näistä kolmesta kuvasta päädyin valitsemaan, suurennokset tilasin ensimmäisestä ja kolmannesta. Ihanat avaruusipanat!
Auroralla: Avaruus T-paita (28,-), panta (6,-)
Aretalla: Aretta-mekko (35,-), rusettipipo Avaruus (18,-)
Otsolla: Avaruus T-paita (28,-), neliöpipo sininen valk.tähdet (14,-)
Lennokit 2,-
Sienijakkarat 85,-
Robotteja vaihteleva valikoima puodissa, hinnat alk. 6,-
Tytöillä Planet Idan rannekorut (saa myös puodista) 6,-

Kotimaan Matkailumessuilla on nettisivuillaan arvonta, siihen voit osallistua täältä.

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihanan värikästä ja iloista porukka! :)

Jasmiina kirjoitti...

Niin on :)

Kolmen ipanan kuvaaminen vain on aika haastavaa... Jos saisin valita, samaan kuvaan olisin yhdistänyt Auroran ekasta kuvasta, Aretan tokasta ja Otson kolmannesta. Pitäis varmaan hankkia kunnon kuvankäsittelyohjelma :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Satunnaisesti blogiasi katsellut ja ihaillut, tykkään tosi paljon kaikista tekeleistäsi! :) Ja niin ihanat lapset, näissäkin kuvissa niin ihanissa vaatteissa! Itsellekin tulee hyvä mieli kun katselee blogiasi, kaikki on niin värikästä ja iloista! :) Eli kiitos hyvästä blogista! :)