keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Päivän asu

En sentään oikeasti ajatellut ruveta pitämään päivän asu -blogia, mutta saattais mulla olla vähän vaihtelua tarjottavana sen kategorian beiget housut-valkoinen paita-musta jakku -linjaan. Vintage-viikonloppuna asu oli 40-luvun henkeen, viime lauantaina olin ponityttönä (tyttöys on henkistä plaatua) kuvan coyntry-henkisenä. Välillä pukeudun kärpässieneksi, välillä keijuksi ja vaikka maatuskaksi :D


Kiirettä pitää, niin kuin tähän aikaan vuodesta pitääkin. Sain juuri päivitettyä nettipuotiin paljon uutuuksia. Lisääkin on tulossa ja lisää teen ja metsästän jatkuvasti. Tuskailen maahantuontibyrokratian kanssa. Maailma on täynnä ihanuuksia, kunhan niitä saisi vielä tuoda Suomeen!

Ommeltavaakin olisi vaikka kuinka. Kiireen keskellä tein itsekkään periaatepäätöksen, että nipistän itselleni aikaa ratsastaa vähintään kaksi kertaa viikossa. Okun kanssa on edistyttykin. Täytyy tehdä siitä aiheesta oma postauksensa jossain välissä.

Aurinkoa!

2 kommenttia:

Pinkki kirjoitti...

Olet söpö kuin mikä.
Kerropa joskus sun "lukujärjestys". Mua kiinnostaa tietää miten sä kaiken ehdit hoitaa, ompelun ja puodin ja lapset ja kaikki.

Kiitos !

Jasmiina kirjoitti...

Voisin tuosta lukujärjestyksestä joskus kertoakin, vaikka itsestä se tietysti tuntuu maailman tylsimmältä :D