keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Seuraelämää Ahdin tilalla

Syrjäisellä Ahdin tilalla on yleensä hyvin rauhallista (mitä nyt oma porukka melskaa ja metelöi) ja vieraat ovat melko harvinainen näky. Viime päivinä ollaankin saatu nauttia seuraelämästä melkein koko vuoden kiintiö kerralla.

Lauantaina juhlittiin Otson 8-vuotissynttäreitä kavereiden kanssa. Sankari fanittaa tällä hetkellä Tähtien sota -elokuvia, joten kakkua koristi R2D2 ja sankarille sain metsästettyä toivotun Darth Vader -paidan.

Otso jakoi kutsukortit jo toukokuussa kaikille luokkakavereille. Vieraita tuli aika sopivasti kesken lomakauden, omien ipanoiden lisäksi pieniä juhlijoita oli yhdeksän. Ohjelma oli perinteinen: vieraat saivat käsiin robottikäsitatuoinnit, syötiin hot dogeja ja herkkuja, pyöritettiin pulloa, ratsastettiin ponilla ja ongittiin. Sankari oli onnellinen juhlista ja kavereistaan.Ystävä lapsineen pitkän matkan takaa kyläili pari vuorokautta. Ihmeen nopeasti lapsikuusikko hitsautui yhteen - niin hyvässä kuin pahassakin. Viimeksi ollaan tavattu viisi vuotta sitten, jolloin keskimmäiset olivat vasta vauvoja ja nuorimmaisista ei ollut vielä aavistustakaan.

Yhdessä käytiin vakoilumuseossa, isoimmat pojat suorittivat agenttitestit. Suosittelen tätä museota lämpöisesti! Tämä poppoo pienimpiä myöten viihtyi siellä lähemmäs kaksi tuntia. Olisi viihtynyt pidempäänkin, elleivät mahat olisi alkaneet kurnia.


Samalla reissulla käytiin tietysti Tallipihalla ja karusellissa.


Omassa pihassa lapsilla tuntui todellakin olevan sen hauskempaa, mitä isompi porukka!

Tällaistakin tuohua Ahdin tilalla tällä viikolla koettiin...


... ja sitä edelti melkoinen määrä tätä touhua.


Näistä kuitenkin lisää vähän myöhemmin!

Ei kommentteja: