maanantai 27. elokuuta 2012

Pilkkuja ja palloja


Ompelin Auroralle pilkullisen ja Aretalle pallollisen paidan. Kerhoon, reissuun, mekon alle, legginsien kaveriksi, farkkujen kanssa... näille on aina käyttöä! Kaava on oma, kankaat Harjun 100% puuvillatrikoota.

5 kommenttia:

Rinotinto kirjoitti...

Ihania paitoja!!! Mutta mistä nuo ihanaiset saappatkin ovat peräisin?

Miia kirjoitti...

Ihanat ja pirteät, ihana blogi :) Saa hyvälle tuulell.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, kiitos!

Saappaat ostin viime keväänä Nextiltä (vaihdoin satiininauhat). Täältä löytyy nyt eri väreissä:
http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/4/gatt2/8/cat/447/0?curr=EUR&country=fi&lang=en&nxti=0&nxtv=000#LID=01_02_03_02_09

Ixu kirjoitti...

Teetkö muuten tilauksesta bodeja? Itse ompelin ennen pimun syntymää kaksi bodya, mutta nyt kun koitin laittaa niistä toista tytön päälle, niin jouduin toteamaan että olin tehnyt ihan liianpienen. Ja nyt on vaikeuksia löytää aikaa edes tietokoneella istumiseen. Neulominen sentään onnistuu teeveetä katsellessa niin että pimu nukkuu olkapäällä :)

Ja luulen nähneeni Autosi eilen, itseasiassa kaupan pihalla parkkeerasin oman Autoni sen Auton keulan eteen, jonka luulen olleen sun.

Jasmiina kirjoitti...

Ixu: en ehdi ottamaan nyt body-tilauksia vastaan, ompelujono on katastrofaalinen (ja tässä istun koneella :D ). Hyvinkin saatoit bongata Kuplan eilen, oltiin tyttöjen kanssa kaupoilla ja kirppiksillä. Tosin samalla kylällä liikkuu toinenkin vaaleansininen kuplavolkkari, jossa on kattoteline :O