perjantai 22. helmikuuta 2013

Kirppissisustusta

Löysin kirppikseltä hauskasti kuluneen vanhan vihreän hyllyn. Ajattelin ensin viedä sen puodille, mutta kiikutin kuitenkin sen kotona lukunurkkaukseen. Se sopii tuohon sen verran hyvin, että saa nähdä, raaskinko viedä sitä puodille ollenkaan. Jos täytän sen kirjoilla, niin tuohonhan se sitten jää...


Olen tehnyt viime aikoina löytöjä myös konttorinurkkaukseen. Pieni puinen lokerikko pikkutilpehöörille mahtuu sopivasti mappihyllyyn. Vanha mustepullo ja maapallopaperipaino ovat myös tuoreita löytöjä.


Löysin toisenkin ruusuisen vesipallon, tällä kertaa pinkin. En raaskinut jättää sitä kirppikselle, vaikken näitä aiokaan alkaa keräilemään. Tytöt ovat näihin niin ihastuneita, että nyt olisi molemmille omansa odottamassa tyttöjen kasvamista vähemmän tuhoisaan ikään.


Otso ihastui kirppiskierroksella suureen keilaan. Se on vanha palkinto. Komia!


Yksi minikokoinen keila jo Otson huoneessa entuudestaan komeilikin, oven päällä lasitiili-ikkunalla.


Ratsupoliisi on varmaan joskus ollut seinälampun jalka.


Vanha vanerilaatikkokin päätyi Otson huoneeseen. Siihen mahtuvat sopivasti luisteluvälineet, ainakin kun luistimet ovat vielä vasta kokoa 36. Neljäkutosille voi jo tulla ahdasta.


Sportti-corner. Meillä urheiluvälineiden säilytys ei ainakaan vielä ole suuri ongelma, Otson tärkeät mahtuvat oman huoneen nurkkaan.

Viimeisimmät budokuulumiset voi lukea Tyrviksen blogistani.


Remontti on edennyt nyt kodinhoitohuoneeseen. Suunnitelmia sinne on ollut vuosien varrella niin monta, että menen jo niissä sekaisin. Lopputulos jännittää itseänikin.

Ei kommentteja: