tiistai 5. marraskuuta 2013

Keppihevosia

Tämä homma ryöstäytyi vähän käsistä. Näitä mun piti tehdä Joulutorille vain muutama, mutta nyt niitä on aika monta. Keppihevosia. Puuvillakankaisia, kierrätyskankaisia, teddykankaisia. Sirkushevosia, satuhevosia ja suomenhevosia. Näiden valmistuessa ihmettelen, miten oma käsiala näkyy valmiissa töissä: niistä näkyy joku hassu mun leima, halusin tai en. Melko värikästä porukkaa tuli tästä.

Joulutorille nämä lähtevät mukaan ja Silmu&Solmuunkin riittää varmasti muutama. Enköhän nämä nettipuotiinkin lisää, vaikka näiden postitus vähän mietityttää.

Omat tytöt saivat valita valmiista joukosta omansa ja valinta oli molemmilla heti selvä. Molemmat nukkuivat ensimmäisen yön keppihevoset sängyissään ja Aurora otti omansa eskarin lelupäivään mukaan.

9 kommenttia:

Tangelstiina kirjoitti...

Satumaisen ihania keppareita!!!! :-)

Haapametsä kirjoitti...

Aivan ihania!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten ihania!
Niin ratsut, kuin ratsastajat♥

Sirkku kirjoitti...

Aito vastaisku mylittleponymuovikrääsälle.
Omien lasten keppihevostelua katselleena uskallan vielä väittää, että aito keppihevonen ruokkii paremmin lapsen luovuutta ja mielikuvitusta.
Toivotan sinulle paljon lisää tämänvertaisia loistotuoteoivalluksia.

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoisin varata ja ostaa tuon vuoniksen näköisen suloisuuden jolla Aurora antaa tyylinäytteen, täysin pistein. En osaa tilailla nettipuodista, enkä Tre suunnan tapahtumiinkaan nyt valitettavasti pääse.
Se täyttäisi pienen kolon ison vuoniksen jättämässä aukossa. Jos asia vain sinulle sopii. Mietitään sitten miten toimitukset ja muut hoituu. Osaisitko tehdä samaan toimitukseen Viljamin näköisen :), hinnalla ei ole väliä. Kaipuu ja hepparakkaus näihin omiin, tuttuihin, turvallisiin merkitsevät enemmän ja paljon.

Nina kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia,ne on kyllä kauniita,niin suloisia, tykkään!!!!!
Työniloa sinne ompelimoon :))
-Nina

Jasmiina kirjoitti...

Miljoonat kiitokset kauniista kommenteistanne!

Viljami- ja vuoniskeppihevosista laitan viestiä, onnistuu :)

Kielo kirjoitti...

Hei, meillä on neljä lasta ja vain yksi ihana aito keppari. Itse olen lapsuuteni koputellut kaverini värkkäämillä keppareilla ja tämäkin joka meillä nyt on niin on juuri tämän saman ystävän tekemä. Nyt tartteis ehkä kolme heppaa lisää :D Olen suunnitellut jo jonkin aikaa heppojen tekemistä, mutta sitä mietin, että miten olet liittänyt hepan ja kepin? Aivan ihania nämä sinun heppasi!

Jasmiina kirjoitti...

Kielo: Mun keppihepat on liitetty ompelemalla. Keppiin on porattu kaksi reikää, joihin ompelen päät vahvalla, katkeamattomalla puuvillalangalla. Kiinnitystapoja on paljon, ja keppihevosen ohjeita löytyy googlen kautta hirmuisesti :) Tosi kivoja ovat tehdä!