maanantai 30. kesäkuuta 2014

Eräs Käsityökortteli-bloggaaja

Olen kirjoittanut tätä blogia yli neljä vuotta, enkä oikeastaan enää osaa kuvitellakaan elämää ilman sitä. Tämä on kasvanut samaa tahtia yritykseni ja lasteni kanssa. Pienyrittäjyyden suola, sokeri ja etikka on se, että omaa ja perhe-elämää on vaikeaa erottaa työelämästä. Kaikki nivoutuu yhteen. Samassa nipussa on tämä blogikin. Olen saanut tutustua moneen teistä lukijoista, joidenkin kanssa ystävystynytkin. Täältä ja tänne ovat löytäneet asiakkaani ja monet yhteistyökumppaneistani.

Pidän valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta. Pidän bloggaamisesta.


Yksinyrittäjänä olen löytänyt vertaistukea - työyhteisön - Suomen käsityöyrittäjistä. Pienten lasten yrittäjä-äitinä en pysty kantamaan talkookekoon niin suurta kortta kuin haluaisin, mutta tässä on minun tapani puhaltaa yhteiseen hiileen: voin blogata!

Suomen Käsityöyrittäjien yhteinen Käsityökortteli-blogi on elänyt hiljaiseloa tähän saakka, mutta nyt me muutaman erilaisen ja silti samanlaisen bloggaajan voimin herätämme sen henkiin. Parasta aikaa blogiin päivitetään meidän kirjoittajien esittelyjä ja niiden jälkeen jatketaan kullekin läheisillä käsitöihin ja käsityöyrittäjyyteen liittyvillä aiheilla.

Saanko siis esitellä tuoreimman Käsityökortteli-bloggaajan:
Yours Truly :)

Käykäähän klikkaamassa itsenne blogin lukijoiksi!

Ei kommentteja: