keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Mielenkevennystä Tallipihalla su 15.6.

MIELENKEVENNYSTÄ TALLIPIHALLA
 sunnuntaina 15.6. klo 13-16


Toimintapisteissä on tarjolla puuhaa niin perheen pienille kuin isommillekin; kasvomaalausta, puuhaseinä, arvoituksia sekä hauska luontoaiheinen Kotikolo-leikki. Paikalle saapuu myös suloisia alpakoita, joita voi käydä silittelemässä.

Tapahtuman juontaa persoonallinen pariskunta Polle ja Kirppu. Teatteri Lystin koominen kaksikko ei säästy kommelluksilta, he ovat tulleet kertomaan Tallipihalle oman tarinansa, jota värittää Virpi-tädin tuulihatut, kymmenen munan kermakakku ja ulkohuussi. Entä mitä tapahtuu kun ilo on mennyt nurkan taakse piiloon? Auttaako mieluummin jooga vai aerobic vai kenties etelänmatka Mallorcalle?
Musiikista vastaa lasten oma suosikkibändi Orffit sekä Tampere Ilmiö- bändikisan vuonna 2012 voittanut suomirockia soittava Päättömät Miehet.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota iloista mieltä mukavan puuhapäivän muodossa sekä esitellä tamperelaisia mielenterveys - ja päihdepalveluita tuottavien järjestöjen toimintaa. Tapahtuman järjestävät Taimi ry, kriisikeskus Osviitta, Omaiset mielenterveystyön tukena ry, Sopimusvuori yhteistyössä Tallipihan kanssa. Tampereen kaupungin kulttuuritoimi tukee tapahtumaa.

Ohjelma:
13.00 Tilaisuuden avaus: Teatteri Lysti
13.30 Orffit
14.00 Päättömät Miehet
14.45 Teatteri Lysti
15.20 Orffit
15.45 Arpajaiset
16.00 Tapahtuma päättyy

Ahdin tilan kauppa-auto on ensimmäistä kertaa Tallipihalla, nähdään!

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ei kommentteja: