perjantai 14. marraskuuta 2014

Perjantai - messut alkavat

Hui, aikamoinen väkijoukko odotteli porttien takana tänä aamuna ennen kymmentä!
 

Antaa tulla, C-hallissa ollaan valmiina!


Minun ensimmäinen perusmessuosastoni. Aika värikäs siitä tuli.


Aamun ensimmäiset kävijät syöksyivät isojen firmojen messutarjousten kimppuun.


Yhdeltä E-hallin lavalla koitti odotettu ja jännitetty hetki: Käsityökorttelin Taidon tarina -näytös. Aurora ja Aretta olivat mukana malleina. Itse olin osastollani kiinni, mutta Miehen kännykamera pullisteli näytösmuistoja.
Minulla oli mukava messupäivä. Myynnillisesti toiveet eivät täyttyneet, mutta tätä vähän uumoilinkin. Päivän tilin tuntuivat tekevän tarvikekauppiaat.Lauantaista odotetaan taas messujen vilinäpäivää. Toivottavasti huomenna ovat tarjoushaukkojen lisäksi joululahjojen metsästäjät liikkeellä, sentään muutama heitä tänäänkin oli. Hyvä mieli jäi esimerkiksi tytöstä, joka osti kaurasäkin joululahjaksi keppihevosilleen.

Hyvillä mielin huomiseen.

2 kommenttia:

tarja marjeta kirjoitti...

Hei vaan, ihania kuvia tunnelmista siellä messuilla. Itellä on sellainen kokemus, että perjantaina liikkuvat ns ammattilaiset trendejä tutkailemassa, luantaina mallien etsijät ja sunnnuntaina ostajat! Toivottavasti joululahjojen ostajat ovat nyt liikekannalla.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Kankuritar! Aika lailla noin näytti mulla asiakasjako menevän. Sunnuntaina tehtiin myös täsmäiskuja ostoksille, selvästi kolmen päivän liput tekivät sen, että kaksi päivää katsottin ja osteltiin tarvikkeita ja kolmantena ostettiin valmiitakin tuotteita.