sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Juhlapäivä

Tätä päivää on pieni synttärisankaritar odottanut ja jännittänyt: ensimmäiset kaverisynttärit! Kutsun sai 14 tyttöä ja juhliin pääsi 12. Miten onnellinen olen, että täällä synttäreillä käydään niin aktiivisesti. Maalla eskarikavereilla on välimatkaa kymmeniä kilometrejä, joten muuten ei eskaripäivien jälkeen juuri nähdäkään.


Talvi tuli meille sopivasti eilen. Juhlat aloitettiin pihalta. Viljami tuntuu nauttivan tähtiroolistaan talutusponina. Ratsastusvuoroa odottaessa pääsi keppariradalle, ylisten sillalle pulkkamäkeen tai talliin katsomaan kanoja, possua ja lampaita.Pihaleikkien jälkeen ehdittiin avata lahjat pullonpyörityksellä nakkipiilojen paistuessa.


6-vuotiaat syövät vielä innokkaasti täytekakkua. Isompien synttäreille sitä on enää turha tehdä. Lisäksi oli keksejä, karkkia, suolatikkuja, sipsejä ja popcornia.Auroran kasvomaalauspisteessä soi Robin ja kuvastosta sai valita mieluisensa kuvan. Hello Kitty taisi olla päivän suosikki.Otso halusi olla onginnan kulisseissa. Tytöt eivät sitä huomanneet, vaan olivat ihmeissään, kun me Miehen kanssa olimme molemmat näkyvissä onginnan ajan. Siinä täytyy olla taikaa!


Miten ihana päivä kaiken arjen ja kiireen keskellä! Kiitos kaikille osallisille

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka piiitkästä aikaa!
Olen tosi tahmea käyttämään tietokoneita. Silloin tällöin blogiasi sitten luen pitkät pätkät kerrallaan. Tosi ihania ja mielenkiintoisia juttuja kirjoittelet.
Nyt oli pakko kommentoida. Onnea!! pienelle jo melkein isolle heppatytölle!
Ja voihan Viljami kun tuo ponipapparainen on söpö ja höpö.
Olisi ihana kuulla taas isostikin mitä hepparaisille ja muulle karva/sulkaväestölle kuuluu. Okunkin kesä siis vielä ylitettiin. Hienoa!
t.paula

Ps. oletkos suunnitellut keppareille tonttulakkeja ja muuta jouluihanuutta. Kausi niiden suhteen on toki lyhyt, mutta joulujuttuja tykätään hankkia niin eläville kuin muillekin lemmikeille, miksi ei keppihepallekin.

Jasmiina kirjoitti...

Hei :)

Keppareille on joululoimia :D Saa nähdä, riittääkö aika tonttulakkeihinkin, mutta pistetään korvan taa ensi jouluun.

Viljami on voinut tosi hyvin nyt pitkään. Pitkä laidunkausi teki papalle hyvää ja ipanat ovat syksyisten ratsastustuntiensa jälkeen innostuneet sitä silloin tällöin liikuttelemaankin - vaihtelevalla menestyksellä :D Laidunkausi itse asiassa jatkuu. Me ei vielä oo kerätty aitaa pois ja tänä aamuna avasin vielä ruunille portin tarhan ja laitumen välistä. Onpahan enemmän puuhaa, kun siellä kulkevat ja viimeisiä vihreitä tupsuja etsivät.

Täytyy koittaa ehtiä jossain vaiheessa päivitellä tallin väen kuulumisiakin. Pitkää päivää vaan saa painaa nyt töitä - niin kuin koko syksyn. Jouluna helpottaa :)