perjantai 4. maaliskuuta 2016

Helsinki Horse Fair alkaa

Ensimmäinen messupäivä on takana. Hipihiljaista perjantaita odotettuani sain yllättyä iloisesti, sillä perjantai ylitti reippaasti myynnilliset odotukseni.

Vielä iloisemmin yllätyin (ja työkalut ja hinausköyden kauppa-autoon pakannut Mies myös), kun kauppa-auto toi messukuorman perille tasaisen varmasti, yskäisemättä tai roiskimatta öljyä kertaakaan.


Torstaina aamupäivällä kävin vielä Pojulla maastossa. Laukkasimme pisimmät ja rennoimmat laukat ikinä. Onneksi ehdimme, ennen kuin kevätaurinko vie pelloilta lumet. Olin ajatellut lähteä matkaan aikaisemmin, mutta en malttanut. Perhettä telee ikävä jo ennen kuin lähtee. Hyvin kuitenkin kauniisti kehräävällä autollani ehdin ja löysin oikeaan halliin ja omalle paikalleni muutaman mutkan jälkeen. Helsingin Messukeskus on ISO! Ja tosiaan, olen ensimmäistä kertaa täällä näytteilleasettajana.

Tästä se siis lähtee: auto on paikallaan omalla osastollaan. Nyt ei tarvitse kuin rakentaa.


Auto saa uuden kuskin... ja tietysti osastonumeron :)


Muuten osastoni on tuttu keppihevossirkus. Vähän uutta, paljon tuttua ja hyväksi havaittua.Auton oviaukkoon löysin kullanväriset, tosi paksut velouriset verhot ja verhotangon kirppikseltä. Mikä löytö! Verhon sivusta kurkkii muutama keppari.
Kiitos ensimmäisen messupäivän asiakaille ja kaikille osastolla vierailleille sekä mukaville kollegoille! Melkoinen hyppäys lumisesta metsästä ja peltolaukoista messuhulinaan, mutta on vaan tämäkin hienoa hommaa. Hienon tästä teette te ihmiset :)

Messuja jatketaan vielä huomenna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina 10-17. Muihin GoExpo-halleihin en ole juuri kerinnyt kurkkia, mutta hevosten ystäville voin vilpittömästi suositella Horse Fairia!

Ei kommentteja: