tiistai 5. heinäkuuta 2016

Puotielämää: kesäkuu

Kesäkuun alkaessa loppuivat koulut ja niinpä minä palasin taas harjoittelijattomaan arkeen ja jongleeraamaan kolmen lapsen hoitoa puodin ohessa.


Kesäkukat ja varvastossut - joka vuosi yhtä tervetulleet!Yksinyrittäjän terveydenhuoltosuunnitelma A on: Älä sairastu. Suunnitelma B on: jos sairastut, tee töitä silti. Jouduin turvautumaan suunnitlema B:hen, kun jouduin pieneen leikkaukseen. Lääkäri kirjoitti kahden viikon sairasloman. Eihän minulla ole sellaista mahdollista pitää, joten lepäilin leikkauspäivän jälkeen yhden päivän ja seuraavana päivänä olin puodilla taas buranapurkin voimin.


Hölmöä leikkiä omalla terveydellä, mutta yritykseni ei tuota sen vertaa, että voisin pitää lomia, vapaita tai edes sairaslomia. Jokainen päivä pois sorvin äärestä maksaa, sillä kulut juoksevat, tein töitä tai en.


Siitäkin selvittiin. Toivuin ja paranin. Myyntitapahtumareissuista oli pakko pitää vähän taukoa ja täytyy myöntää, että se teki hyvää.


Puodilla on ihanaa. Kesäkuun alettua ovi alkoi käymään rauhallista kevättä vilkkaammin. Voi, kunpa tällaisella pienellä kivijalkapuodilla olisi mahdollista elää!

Kesäkuussa siivosin kangasvarastojani. Kankaita onkin kertynyt hurjasti! Laitoin ylimääräisiä puodille myyntiin ja niitä riittää edelleen, retroja ja uusia puuvilloja lähinnä.


Lapset ovat paljon puodilla mukana. Kaksi isointa osaa jo käyttää kassakonetta. Aurora sai ensimmäisen tippinsä!
Juhannuksen jälkeen alkoi selvästi monilla loma. Tervetuloa siis viettämään lomapäivää Sastamalaan Herra Hakkaraisen taloon, Pukstaaviin ja Egyptin aarteet näyttelyyn - ja tietysti minun pienelle puodilleni :)

Ei kommentteja: