maanantai 26. syyskuuta 2016

Mitä tapahtui sutenöörin sohvakalustolle

Siihen se jäi paikoilleen, asettui taloksi ja keräsi pikkuhiljaa ympärilleen olohuoneen. Nyt istumapaikkoja riittää koko perheelle ja vieraillekin. Tavaroille on löytynyt omat paikkansa: kirjat, lehdet, leffat, pelit... Nyt niitä tulee käytettyä, kun ne löytyvät helposti paikoiltaan (ja kun minä en ole koko ajan ompelemassa tai myyntitapahtumissa).


Saimme uuden telkkarin hääpäivälahjaksi, kiitos antajalle! Tähän asti olemme pärjänneet puolet pienemmällä. Välillä ihan nolottaa noin iso ruutu, mutta kai se on nykypäivää. Eipähän tarvitse vielä hankkia ikänäkökakkuloita :D


Toiselle ikkunaseinälle löytyi ikealaisten hyllyjen kaveriksi kirppikseltä puinen hylly, jonka taustaksi laitoimme tapettia. Ilman sitä se maastoutui taustan hirsiseinään. Bongasin ihanan kamalaa retrotapettia, jota laitoimme taustaksi ensin. Olisin niin halunnut sen sopivan, mutta tässä se ei kerta kaikkiaan toiminut vaan taikoi hyllyn esineet kuvioihinsa kadoksiin.


Siispä vaaleampaa jarauhallisempaa vaaleansinistä ruusutapettia. Tämä huone kaipaa sohvakalustojen ja hirsiseinien vastapainoksi keveyttä ja vaaleutta.

Lukunurkkaus on ollut yllättävän suosittu. Siinä on hyvä tehdä läksyjä ja siinä puristin näyttötyöni kasaan.Ja taas kirppislöytö: nippu vanhoja tulitikkujen tukkulaatikoiden etikettejä. Onneton myyjä oli liimannut hintalaput niiden keskelle, joten melkein kaikki olivat vahingoittuneet. Harmi! Mutta nättejä ne ovat silti ja riittivät sopivasti kahteen tauluun. Nurkan tummat Ebba Masalinit saivat siis lähdöt.
Trendien huipulla ei meillä edelleenkään surffailla, mutta itse viihdymme. Mammalomaillessa olen nauttinut erityisesti keinutuolista ja radiosta.

Ei kommentteja: