tiistai 1. maaliskuuta 2011

Paloautopaita tilauksesta

Olipa kiva aplikoida pitkästä aikaa! Tämä paloautopaita on tehty tilaustyönä ja lähtee huomenna postin matkassa uudelle omistajalleen. Toivottavasti on mieluinen!


7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

HIENO!!!

Anni kirjoitti...

Onpa aivan ihana paita! :)

Unikuu kirjoitti...

todella hieno aplikointi. sä oot hyvä!

minakaa kirjoitti...

Tosi hienosti aplikoitu, Paita on varmasti saajalleen mieleinen.

*marjuska* kirjoitti...

Hieno piipaa-auto!
Kattelin tuossa tarkemmin aplikaatiota ja näköjään olet osan aplikoinut siksakilla ja osan suoralla ompeleella. Alkoi kiinnostamaan että miksi näin? Itse kun olen alkanut kiinnostumaan "kevyemmästä" aplikoinnista ihan vain suoralla ompeleella. Toimii ainakin trikoille hyvin. Muuten, pysyykö tuo kimallejuttu hyvin paidassa pesujen jälkeen? Mitä se oikein on?

Jasmiina kirjoitti...

Kiitokset kauniista kommenteista!

*marjuska*: Ihan fiiliksellä ja taiteellisen vaikutelman aikaansaamiseksi ( :D ) käytän sekä siksakkia että suoraa. Ohuet, rispaantumattomat kankaat tykkään ommella suoralla, tulee vähän kuin kynällä piirretyt ääriviivat. Paksuissa taas siksak näyttää sopivalta. Kimalle on oikeasti koholle jäävää kangasväriä (taisin joskus ostaa Tiimarista), mutta hieron sen kankaaseen ohueksi. Hyvin on pysynyt omien ipanoiden vaatteissa, kunhan vain muistaa pestä nurin. Värin pitää saada kuivua 3 vrk ennen ensimmäistä pesua.

*marjuska* kirjoitti...

Kiitoksia vastauksesta. Ehkäpä voisin itsekin kokeilla tuota kimalletta. Näyttää niin kivalta!