tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ruusunen

Lopultakin ehdin ommella omille ipanoille toivejuttuja. Auroran vanha Lumikin mekko on pidetty jo puhki, joten uusi prinsessamekko tarvittiin. Nyt on vuorossa taas Ruusunen.
Valtikka - tai Auroran mukaan taikasauva - askarreltiin kartongista jostain postin tuomasta mainoksesta bongatulla ohjeella (tai ainakin sinnepäin).Lopuksi Aurora sai itse koristella taikasauvansa. Timanteilla tietysti.

5 kommenttia:

P kirjoitti...

Sä olet jasmiina täydellinen äiti. huah! Millä ajalla sä teet kaikki ompelutyöt? Ja olet noin täydellinen. terkkuja ei niin täydelliseltä, joka kyllä juuri leipoi laskiaispullia :)

Jasmiina kirjoitti...

Kauheeta, en mä oo täydellinen äiti :D Isse oot, omilles ja vielä muidenkin muksuille. Nainen paikallaan :)

P kirjoitti...

Mutta edelleen, MILLÄ ajalla sä teet kaiken? Olet tehopakkaus. Mä olen aikamoinen lusmu :)

Unknown kirjoitti...

Tiedätkö, löysin samanlaisen ompelukoneen kuin tuo sun, roskalavalta! Ei se toimi, kun siitä puuttuu ihan osia. Mutta se on juuri noin jumalaisen kaunis ja en vaan malttanut jättää sitä sinne itkemään:D

Jasmiina kirjoitti...

Tiitu: tää on kai niitä juttuja, että kummasti löytää aikaa niille asioille, joita oikeasti haluaa tehdä. Esikoisen vauva-aikana tuskailin, kun en osannu tehdä käsitöitä muulloin kuin päiväuniaikaan. Toisen lapsen kanssa hokasin, että saanhan mä tehtyä kun otan vaan ipanat mukaan. Lapset askartelee ja piirtää samalla, kun mä näprään. Päiväunia noista ei enää nuku kukaan, Aretta saattaa joskus vartin torkahtaa sylissä tai repussa.

Leena: Vau! Saiskohan siihen osia jostain? Tuo kone on paitsi kaunis, niin oikeasti todella hyvä. Menee kyllä vaikka koristeenakin, jos ei toimi :)