lauantai 26. maaliskuuta 2011

Pikku hiljaa

Pikku hiljaa elämä jatkuu. Viljami on kotiutunut ja ottanut kahden ruunan laumassa pomon paikan. Aurinkopäivinä hevoset ovat nauttineet, Viljamikin on jo uskaltautunut makailemaan tarhassa. Lenkillä olemme käyneet vain taluttaen, mutta eiköhän tuonne pian uskalla pienen kyytiläisenkin ottaa mukaan.


Aurinko teki ponille kepposen ja Viljami ihmetteli varjoaan.


Olen viime aikoina tehnyt jotain, mitä en ole ehtinyt ja malttanut pitkään aikaan: selaillut lehtiä. Hmm, onkohan Viljami sittenkin vähän vanhempi kuin 18?


Ompelurintamalla on ponisurussa ollut melko hiljaista. Jotain pientä olen yrittänyt: neulonut puolikkaan sukan ja ommellut lisää PipiPusuja...


... ja heijastimia.


Kaukomailta kotiutui taas ihanuuksia puotiin: lisää robotteja, robottikaleidoskooppeja ja muuta pientä kivaa.


Puotiin on järjestelty jo vähän kevättä. Beatricekin on päässyt mukaan. Hyvin sopii Tallipihalle kaunis, vihreä ompelukone.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Sen verran "harvoin" ehdit tänne kirjoittelemaan, että olen alkanut täydentää lukemisenpuutosta lukemalla ajatuksiasi ajatuksen kanssa Tyrvään Sanomista.
Ison rutistuksen kera toivottelen auringonkirkasta viikonlopuniloa Sinulle ja väellesi (kaikkijalkaisille).

Pörri kirjoitti...

Ihanaa kun olet palannut, kirjoittamiseen. Japonisuru muuttanut muotoaan. Minulla on ollut melkein vieroitusoireita blogistasi :)