keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pietarilaiset markkinat viikonloppunaPIETARILAISET MARKKINAT, Петербургская ярмарка
12.-14.8. Pe klo 16 – 20, La klo 10 – 17, Su klo 11 – 17


Kymmenennet Pietarilaiset Markkinat järjestetään 12.-14.8.2011.
Tällä kertaa ohjelmasta vastaavat suosikkitaiteilijat vuosien varrelta. Vauhdikas harmonikkaduo Masterklass eli Aleksander Sultašin ja Ruslan Lebedev ovat kotoisin Vologdasta ja ovat aloittaneet Suomen-valloituksensa katusoittajina. Molemmat muusikot toimivat musiikinopettajina kotikaupungissaan. Näiltä miehiltä ei mielikuvitusta puutu, kun kyseessä on musiikin sovittaminen ja esittäminen!

Muutama vuosi sitten Markkinoilla hurmasivat akustisella esityksellään viulisti Tatjana Hazanova ja harmonikkataiteilija Juri Davydovitš. Duettoa täydentää tällä kertaa ihastuttava laulajatar Arianda Karjagina, joka esittää musiikkia etnojazzista mustalaislauluihin.

- Lena-klovni vierailee markkinoilla lauantaina ja sunnuntaina viihdyttäen lapsia ja aikuisia.
- Vanhassa tallissa 3. - 14.8. esillä Junalla halki Siperian -näyttely. Järj. Suomi-Venäjä-Seuran Hervannan osasto.
- kenttäkeittiöstä maistuvaa borssia, pelmeneitä ja blinejä. Kahvila ja sen viereinen terassi palvelevat perinteisine herkkuineen.

Tapahtumaan on kutsuttu käsityöläisiä, taiteilijoita myös Venäjältä, erityisesti Pietarista, esittelemään ja myymään tuotteitaan. Markkinoilla voi tänä vuonna teettää vaikka oman nimirintanapin venäjäksi! Paikalla on myös mainio silhuetinleikkaaja Aleksander Blinov.

Myynnissä on myös antiikkiliikkeen karttoja ja kuparipiirroksia 1600-1800 -luvuilta, hopeaa, koruja, astioita ym. antiikki- ja keräilytavaraa. Tallipihan omat, viehättävät kädentaitajien myymälät avoinna. Hevosajaelua, ponitalutusta klo 11-17.

Yhteistyössä Tallipihan kanssa tuotettavasta Pietarilaisista Markkinoista on tullut suosittu loppukesän tapahtuma, jonne tullaan viihtymään hyvän ohjelman ja tunnelman merkeissä.

Pietarilaiset Markkinat 12.-14.8.2011 Tallipihalla, Kuninkaankatu 4, Tampere
Avoinna perjantaina klo 16-20, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 11-17

Vapaa pääsy!

Järjestäjät ja lisätiedustelut:
Tuija Mäkinen Suomi-Venäjä-Seura tai Tarja Nenonen Tallipiha
tuija.makinen@venajaseura.​com, tallipiha@tallipiha.fi
p. 506 4556, Tallipiha: 045 326 7004

Tervetuloa! Добро пожаловать!

Kuvat Tallipihan facebook-sivulta

Ei kommentteja: