lauantai 27. lokakuuta 2012

Sillalla

Tänään Palatsinraitin silta oli ensimmäistä kokonaista päivää rahvaan tallattavana. Tallipihan vossikka (kuski Markku, aputyttö Linda ja heppa Cabina) kyyditti väkeä Tallipihan ja Vapriikin väliä. Silta oli ihan uusi kokemus Cabinalle, mutta aamun harjoittelun jälkeen ylitys sujui varmasti ja korvat hörössä. Taustalla näkyy Finlaysonin palatsi.


Näkymä sillalta Tallipihan suuntaan.


Vapriikki on nyt lähellä.


Tallipiha Wilhelm von Nottbäckin puiston suunnasta, vasemmalla kuskin ja oikealla vahdin talo eli nykyiset kahvila ja puoti.

Puodille virittelin ruukkuihin kurpitsat. Saa nähdä, kauanko ne kestävät pakkasta.
Tuntuu, että ompelusten esittely jää aina vain vähemmälle ja vähemmälle tässä blogissa. Ompelen enimmäkseen täydennystä puotiin: paitoja, mekkoja, pipoja, avaimenperiä, avainnauhoja, kivastimia... Joka päivä jotain, mutta mitäs esiteltävää niissä enää olisi? Näitäkin olen tehnyt jo aiemmin, mutta nyt linnuissa on paljon uusia värejä ja sisällä helistimet. Siipien sisällä on rapisevaa muovia, kuten ennenkin.Viimeisimpänä ompelin täydennystä myös pehmomaatuskoihin. Pinkki tuntuu olevan suosituin väri. Mielessä kytee taas uusi maatuskaidea, ehtisinköhän toteuttaa sen vielä ennen joulua?


Eräs 4-vuotias asiakas riemuitsi tänään puodissa, kun löysi aina vain uusia ja uusia maatuskoita: "Täällä on kaikkia maatuskoita! Onkohan maatuska-balettitossuja?"

Ne olisivat ihanuuden ilmentymä, siitä olen varma.

1 kommentti:

Omppis kirjoitti...

Me pääsimme vossikkakyytiin ja siinäpä täyttyi yksi unelma. :-) Siltakin on mainio. Puodissakin poikkesimme. :-)