torstai 1. marraskuuta 2012

Essutehtaalla

Puodilla on myynnissä Taikaviitan lasten essuja ja usein meiltä kysellään, löytyykö niitä myös aikuisten kokoisina. Päätimme yhdistää voimamme Taikaviitan ja Nonon kanssa ja ommella yhdessä aikuisten essuja. Tässä oma osuuteni. Piirsin röyhelöisen essun kaavan itse, nimekseen tämä malli sai suomalaisesta linjastani poiketen Dessert. Essun hinta on 28,- ja niitä saa puodilta ensi lauantaista alkaen.

Dessert-essuja esittelee keittiössä Pirjo. Puodille lähtee mukaan malliksi Pusu-Essi, Pirjon pöytämallinen sisko.


Puodille tulee viikonloppuna myös uusi erä Cotton Candyn jär-kyt-tä-vän ihania purkkeja. Nämä neljä seuraavaa kuvaa ovat samaisesta Cookie-purkista eri puolilta. En malttanut olla syömättä kuormasta, ja niinpä nämä purkit vilahtelevat myös essukuvien taustalla Ahdin tilan keittiössä.


Puodilla on jo Cotton Candyn peltisiä puuharasioita. Uutuutena tulee myyntiin tämä leivontasetti.

Magneeteista tykkään kovasti. Näitäkin tulee lisää taas viikonlopuksi.
Ja mätsäävät teesiivilät, tietty! Puodilta saa myös näitä, hinta on 7,-. Pitäisi varmaan päivittää myös nettikauppaan. Sinne minulla on tekeillä muutama muutos ja päätös kuitenkin ensin.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihan järkyttävän ihania essuja! Minä todella usein törmään kaupoissa liikkuessani siihen kiukkuun, että MIKSI vain lasten kokoa! Lapsille tehdään ihania kenkiä ja saappaita, ja vaatteita ja ilmeisesti myös essuja, ja aikuisten pitää tyytyä tylsiin.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos Susanna! Ihan sama ongelma on vaivannut minua. 80-luvulla kuljin aivan liian pienissä kengissä, kun iloisen väristen tennareiden koot loppuivat kolmekutoseen :D