keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Olohuoneessa

Mun ilmeisen syksyinen pesänrakennusvimmani ja sisustuspuuskani huipentui olohuoneen sohvan ja tuolien päällisten vaihtoon. Muuta mullistusta täällä ei tapahtunutkaan, paitsi pari uutta, huokeaa pikkutyynyä edellisten koiran järsimien tilalle. Nyt on koti käyty läpi tällä erää ja keskityn muutaman päivän nettipuodin päivitykseen. Työhuoneessa on ziljoona uutta projektia levällään, niihin varmaan palailen vielä. Mutta tässä vielä olohuoneen tunnelmia:

 
Olohuone on huoneistamme se, jota tekisi eniten mieli uudistaa. Mennään kuitenkin vielä pari vuotta näillä nykyisillä huonekaluilla, sillä tuholaisia on vielä koiran lisäksi muitakin. Tässä lähikuvaa rahista:

Yksi suunnattoman ilahduttava juttu on viime aikoina ilmaantunut olohuoneeseen: isommat ipanat ovat innostuneet lautapeleistä. Luulin jo, etteivät nykyipanat enää moisista jaksa innostua, mutta niinpä vain tekevät!

2 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Huoh! Ja tämä huokaus on positiivinen:)Teijän kodista tulee mulle mieleen jotenkin sadut; sellaset missä on lämmin hyvä olla ja pullantuoksua:)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos Annu, olipa kauniisti sanottu :)