keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tapettivalintoja

Täällä pohditaan tapettivalintaa - ihania on niin paljon! Olen vähän kelju, enkä vielä kerro mihin tuo tapetti on tulossa. Nyt etsinnät on rajattu neljään vaihtoehtoon. Kaikki ovat hyvin saman hintaisia, joten sen perusteella valintaa ei pääse rajaamaan.

(Kuva napattu Seinäruusun sivulta)

Ykkösehdokas on Pip Studion keltainen, hohtava ihanuus. Tätä ihanampaa tapettia en ole nähnyt ja väri on täydellinen. Mutta onko tämä jo niin nähty ja kärsinyt inflaation? Itse olen sitä mieltä, että kaunis tapetti ei vanhene - se on ajaton.

(Loput kuvat napattu Boråsin sivuilta, livenä hypistelin niitä Nokian Värissä)

MUTTA: tämä mokoma lintuaiheinen Boråsin tapetti sekoitti pasmat. Keltainen on juuri oikeaa sävyä ja nuo kirsikat ovat ihania, ja linnunpöntöt! Jos tausta olisi valkoisen sijaan värillinen, tämäkin olisi täydellinen. Nyt se on melkein... vai just?!


Entäs sitten nämä tintit! Livenä taustan väri on kaunein mahdollinen vaalea turkoosi. Tässä ei ole pisaraakaan ajattelemaani keltaista, mutta jotain ohittamatonta tässä on. Onko tämä kuitenkin liian kylmä?


Tämä keltainen ihanuus yllätti puskista. Värit ovat luonnossa todella kauniin lämpimät ja keltainenkin juuri oikea. Mutta onko tämä liian retro? Kyllästyykö tähän heti? I-HA-NA tämä kuitenkin on!

Tapettia ei tule hirveän suureksi pinnaksi, joten yksikään näistä ei ole liian räikeä. Tila kaipaa lämpöä, kodikasta valoa ja kutsuvuutta. Ehkä ripauksen taikaa ja sadunhohtoa.

Voi valinnan vaikeutta!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos minä valitsisin kotiini, niin ehdottomasti suosikkini on numero 3. Kaunis ja jotenkin sopii silmään paremmin kuin mikään näkemäni tapetti.

Anonyymi kirjoitti...

Höh, jäi nimikin pois kun niin tuosta innostuin!

-Sari

Anni kirjoitti...

Ykkönen! Haaveilen saavani joskus tuota vielä itsekin johonkin, se ei vaan jätä rauhaan. Kakkonenkin on muuten oikein kiva, mutta turhan väritön.

Anonyymi kirjoitti...

1. ja 4. saa äänen täältä! :)

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja äänistä! Auttavat pähkäilyissä :) Lisääkin saa kommentoida, päätös pitää tehdä ensi viikolla.

Anonyymi kirjoitti...

Ota kakkonen ja värittele väriliiduilla valkoiseen pohjaan väriä! Tiedän yhden, joka raidoitti tapettinsa väriliiduilla ja hyvä tuli!

Jasmiina kirjoitti...

Täältä vois löytyä muutama vapaaehtoinen raidoittaja omasta takaa :D

Tilaukseen lähti Se Keltainen Ihanuus, tuo ensimmäisen kuvan Pipin Early Bird.