keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

LOGO!

Siinä se nyt on: Ahdin tilan ihka oikea logo! Mitäs sanotte?


Logon toteutti Mainostoimisto Grafiiri, jonka takana on käsityöpuoti Silmu&Solmuakin pyörittävä Sirpa, tuttu nainen siis. Siksi logokin osui kerralla nappiin, kovin pitkään ei tarvinut ideoita pallotella, kun lopullinen versio jo komeilikin näytöllä.

Tämä vuosi on minulle yrittäjänä varsinainen kulissien takana puuhastelun vuosi. Yritys on ollut toiminnassa nyt viisi vuotta ja yrittäjyydestä on tullut lähtemätön osa minua. Voisin kuvitella itseni muunkin alan yrittäjäksi, mutta nyt teen tosissani töitä käsityöyrityksen elinkelpoisuuden eteen. Tämä vuosi menee rahallisesti aivan varmasti tappion puolelle, kun investointeja on varsinkin kauppa-auton liikenteeseen saamiseksi paljon. Panostan myös kunnolliseen markkinatelttaan ja muuhun tapahtumakalustoon pöydistä mainosmateriaaliin.

Tänä vuonna kokeilen erilaisia myyntitapahtumia: suuria ja pieniä - ja eri alojen. Käsityöläistapahtumia kierrän tietenkin, mutta Kleinbus avaa ovet myös esim. VW-harrastajien tapahtumiin. Samoin minusta on kutkuttava ajatus suunnata sillä Keravan Sirkusmarkkinoille syksyllä. Ensimmäistä messupaikkaani olen hakenut myös, mutta vielä se ei ole varmistunut. Olisipa jännittävää päästä mukaan isoille messuille!

Toivon, että saan enimmät oppirahani maksettua siihen mennessä, kun Aretta aloittaa eskarin -15 syksyllä ja pääsen lopulta enemmän keskittymään yrittämiseen. Siintääkö tulevaisuudessa oma puoti vai tapahtumien kiertäminen - vai ihan muu ala?

8 kommenttia:

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Ihana logo :)

Noranda kirjoitti...

Oikein hieno ja hyvännäköinen logo! :)

maarit kirjoitti...

Logosta tuli hieno ;) ja olipa kiva tutustua livenä,hi

Nina kirjoitti...

Ihanan raikas, hieno logo, niin teidän näköinen, onnittelut ja mukavaa keskiviikkopäivää!
Terkuin Nina

Nangelwolf kirjoitti...

Hieno logo! Ja tervetuloa Keravalle=)

Kankuritar kirjoitti...

Logosi on mainio! Tykkään siitä. Yrittäjyys ei onnistu ilman kovaa taustatyötä. Onnea matkaan!

Susanna kirjoitti...

Erittäin onnistunut logo. Se on ihan Ahdin Tilan näköinen!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kaikille :)

Oli tosiaan mukava tutustua, Maarit!

Nangelwolfille kiitos Sirkusmarkkina-vinkistä, siellä ehkä nähdään!

Logosta oli loppusuoralla kaksi versiota - yhtä hienot ja mieluiset. Muutama päivä valinnasta tuntuu koko ajan vahvemmin, että oikean valitsin. Juuri sen enemmän Ahdin tilan näköisen :)