tiistai 15. huhtikuuta 2014

Sangen mobiili työhuone

Taitaa viimeaikaisten blogipäivitysten valossa näyttää siltä, että täällä vain hitsataan kleinbussia ja ratsastellaan? On täällä ommeltukin. Mammalomalla olen kiikuttanut koneita ja muita tarvikkeita taas keittiön pöydän ääreen ja käyttämätön työhuone on pikku hiljaa ajautunut järkyttävän kaaoksen valtaan.


Keittiössä ompelu onnistuu ipanoidenkin kanssa. Kehto roikkuu katosta vieressä, samalla voin päivittää nettikauppaa ja kuunnella kannettavalta radiota.


Mobiili silitysasema on olohuoneessa.


Olen saanut tehtyä läjän hiuspantoja...


... Pirkko-pipoja keväisen pastellisävyisinä...

... jokusen tilaustyön...


... ja tietysti keppihevosia ja niille suitsia, ruusukkeita ja sirkustöyhtöjä.


Työhuoneelle on kuitenkin ikävä. Vaikka ipanat tuppaavat valtaamaan senkin ja omasta rauhasta voi vain haaveilla...... sotkut kuitenkin pysyvät sen ovien sisäpuolella ja keskeneräiset työt voi jättää niille sijoilleen.


Nyt raivasin ja siivosin työhuoneen taas. Löysin tällä paikkakunnalla lopettaneen vauvantarvikeliikkeen viimeisistä poistotuotteista vauvankorin. En ole nähnyt moisia kuin amerikkalaisissa elokuvissa, Moses Basketiksi niitä jossain kutsuttiin ja muistan silloin miettineeni, miksei niitä saa Suomesta. No nyt sai.


Ostin siis Moses Basketin työhuoneeseen. Siihen löysin kirppikseltä värikkään vaunulelun ja virkatun peiton. Peitto selviytyi kuin selviytyikin pesukonekäsittelystäni ja sopii juuri koppaan. Pohjalle ompelin ohuen, mutta jämäkän patjan päälle pehmeän ja helposti pestävän petauspatjan.


Isoäidin neliöitä. Ihanan värikäs, ihanan epätäydellinen!


Ompelin koristeeksi vielä pari kangassydäntä.

 
Jospa pikku hiljaa pääsisin ompeluksineni takaisin työhuoneeseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pilvipaita on ihana! Olisiko mahdollista tilata tuon tyylinen mekko?

-Sari

Jasmiina kirjoitti...

Sari: pilvikangas on nyt loppu :( Lopettelen pikku hiljaa trikoiden ompelua, joten niiden kangasvalikoima on mulla nyt surkea.