sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Tallipihalla Lankalauantaina

Eilen hurautin kesärenkaat allensa saaneella Kuplalla nopeusennätyksen Tallipihan suuntaan pääsiäispupun korvinen ja häntineni. Vastaantulijoista moni oli iloisissa pääsiäistunnelmissa, minullekin vilkuteltiin ja näytettiin peukkua vastaantulevista autoista.


Aurinkoinen ja mukava päivä. Uusia ja vanhoja tuttuja kävi jutulla, ja taas blogin lukijoiksi tunnustautuneitakin. Oli kiva tavata! Joskus tuntuu vähän hassulta blogin lukijoita tavatessa, sillä te tiedätte elämästäni monta asiaa (ette toki kaikkea kuitenkaan ;) ), mutta minä en teistä juuri mitään. Mutta ehdottomasti tykkään siitä, että te konkretisoidutte ja lukukertojen laskurin ainoa kasvattaja ei ole Mies. Tulkaapa siis jatkossakin moikkaamaan!


Kauppa kävi oikein mukavasti. Hyvä niin, sillä tämä oli huhtikuun ainoa myyntitapahtuma. Nyt täytyy keskittyä ompeluun ja kleinbussin tien päälle saamiseen.

Kupla vietti taas päivän paraatipaikalla ja sai tällä kertaa osakseen myös vähän intensiivisempää ihailua. Muistoiksi jäi naarmuja ja lommo. Vähän harmittaa, mutta sama olisi tietysti voinut käydä vaikka kaupan parkkipaikalla.


Edellisvuosien Lankalauantaissa Tallipihalla vieraillut noita Kati Kiukkunen oli joutunut lento-onnettomuuteen Kyöpelinvuorella ja häntä tuurasi velhopariskunta. Miespuolinen velho oli aika pelottavankin näköinen, mutta lapsia ei onneksi pelottanut.Minä ompelin tällä viikolla ison korillisen tetranmuotoisia hernepusseja myyntiin. Vähän vaihtelua isommille essu-, mekko- ja keppihevosompeluksille.


Vähän jäin miettimään tuotteideni esillepanoa. Tykkään itse, että ne ovat esillä ja helposti tutkittavina ja hypisteltävinäkin. Tykkään myös, että myyntipaikkani pursuilee värejä ja tavaraa - tai olen ainakin tottunut siihen, minusta ei vain ikinä tule hillityn tyylikästä, ei itsestäni eikä myyntipaikastani. Mutta nurjana puolena tällä on, että jotkut tuotteet likastuvat myyntikelvottomiksi. Hernepussin kohdalla ei tietysti juuri harmita, mutta joku isompi onkin jo eri juttu. Tärväytyneen keppihevosen myötä menee hukkaan iso määrä työta ja materiaalitkin jo maksavat jotain. Tällä hetkellä mun tuotteiden kate ei kestä hävikkiä, eli pitäisi joko nostaa hintaa tai pakata tuotteet paremmin turvaan. Mutta miltä näyttäisivät keppihevoset sellofaanipussi päässä?

Täytyy tuumailla ja kokeilla.

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihana postaus,keväinen ja värikäs. Oli mukava päivä, jäi kanssa kiva olo ja monta mukavaa asiakasta meilläkin:).Tuo tuotteiden runsas esillelaitto on kyllä kiva, mutta kohta on taas monia pieniä jäätelösormia liikkeellä jotka halua heppaa silittää, mitäs jos hepat ainakin suurin osa kurkkisi enemmän myyntipöydän takaa ja olisivat kuitenkin esillä, eihän noiden silittämistä kukaan voi vastustaa:).
Mukavaa pääsiäistä teille kaikille! Terkuin Nina

MarLi kirjoitti...

Kävin siinä tunnustuksen tekemässä, että blogiasi on tullut luettua ja tuotteesi näyttivät ykskaks tutuilta :) Kojusi näyttää just värikkäältä ja houkuttelevalta ja esillepanon rönsyily on hyvä juttu. Mutta tuo likaantuminen on tietysti harmi :( mutta keppihevonen sellofaanipussi päässä ei oo kyllä sit hyvä sekään... Aurinkoisia päiviä!

Jenni kirjoitti...

Voiskos esim. keppihevosista olla "testerit" esillä ja hypisteltävinä. Muut hepat sitten voisi kurkkia myyntitiskin takaa, kuten jo ehdotettiin?!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ja kiitos moikkauksesta MarLille :)

Hyviä ideoita keppareihin. Hintaa hilaan vähän ylöspäin ja fiilaan vähän esillepanoa.