maanantai 16. maaliskuuta 2015

Hevoshulinoissa Killerin raviradalla


Vähän jännitti lähteä talvitauon jälkeen kauppa-autolla yli 200 km päähän ensimmäiseen tapahtumaan, mutta hyvin auto kulki! Saldona oli vain löystynyt laturin hihna, joka alkoi ilmoitella kotimatkalla olemassaolostaan.
 

Muistin kuin muistinkin pakata mukaan kaiken tarpeellisen ja perillä Killerin raviradalla kauppa-auto näytti taas iloiselta itseltään. Olen karsinut tuotevalikoimaani tälle keväälle ja myytävänä on pääasiassa keppihevosia ja niiden tarvikkeita. Viirinauhat, hernepussit ja värikkäät pipot sopivat kyllä seuraksi keppihevossirkukseen. Aika näyttää, miten uusi selkeämpi linja toimii.


Minulla oli tosi mukava päivä! En ole käynyt raveissa yli 20 vuoteen, joten jo oli aikakin. Ponilähdöt olivat liikuttavia. Ja keppihevoslähdöt! Pienten lähdön voittaja vain innostui maalilinjan ylitettyään ja ehti painella melkein takasuoralle asti ennen kuin huoltojoukot saivat voittoisan juoksijan pyydystettyä ja voittajan haastatteluun :D


Poni- ja keppihevoslähtöjen lisäksi startattiin tietysti normaalit hevosten ravilähdöt. Lopuksi oli vielä monte-lähtö, siis ravilähtö ratsain. Sellaistakaan en ole ennen livenä nähnyt, hurjaa touhua! Kukaan ei sentään loukkaantunut, vaikka yksi ratsailta putoaminen nähtiinkin ja hevonen pääsi radalle irralleen juoksemaan.


Tapahtumassa oli paljon kivaa hevos- ja keppihevosaiheista tekemistä koko perheelle. Myyntitapahtuma se ei varsinaisesti ollut, meitä myyjiä oli paikalla vain lakumyyjä (uudesta pakettiautosta muokattuine kauppa-autoineen!) ja minä. Yleisökään ei ostosmielialalla ollut liikenteessä, mutta ihan hyvä myynti oli silti. Uudet keppihevosen pintelit myin loppuun :D


Illalla sain siis huristella hyvillä mielin kotiin. Tuntuu keväältä. Ja tuntuu hyvältä, kun kauppa-auto on liikenteessä taas.

Ei kommentteja: