keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Maalismarkkinat Tallipihalla Tampereella 21.-22.3.


21.-22.3. MAALISMARKKINAT la-su klo 11-16

Vierailevia kädentaitajia saapuu alueelle esittelemään ja myymään laadukkaita tuotteitaan. Ahlmannin puutarhasuunnittelijoiden myyntipisteestä kukkia ja kukka-asetelmia myynnissä.
Hevosvaunuajelua, ponitalutusta klo 11-16.
Vanhassa tallissa pupuja 21.3.-4.4., (talli suljettu 3.4.).
Tallipihan myymälät ja kahvila avoinna normaalisti.
 
Ahdin tilan kauppa-auto on menossa mukana molempina päivinä :)

Vapaa pääsy, tervetuloa!
 
Tapahtuman fb-sivun löydät täältä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi kun oli ihanat markkinat! kävin kurkkaamassa sinua lauantaina, liekö tunnistit. Päätin, että vielä jiskus ostan sinulta sellaisen aidonnäköisen keppihevosen taloa koristamaan. Kunhan rahat siihen jostain liikenee. Paljonko sellainen aidonnäköinen keppihevonen maksaisi?


Silja-Katriina

Jasmiina kirjoitti...

Hei, Silja-Katriina! Mä oon maailman noloimman huono tunnistamaan ihmisiä. Kerran Joulutorilla ilahduin, että nyt tuossa on joku, jonka tunnen. Tervehdin iloisesti - ja sain vastatervehdyksen hymyn kera. Kaverin mentyä ohi tajusin, että sehän oli Miljoonasateen Heikki Salo :D Ei ollut siis oikeasti tuttu kuitenkaan :D Aikoinaan esikoista odottaessani panikoin siitä, että mitä jos en opi tunnistamaan vauvaanikaan. Onneksi sentään lähimmät ihmiset tunnistan vaivatta, omat lapset mukaanluettuna :D

En siis tunnistanut sinua, mutta kiva kun kävit :)

Aidon näköisten keppihevosten hinnat lähtevät 59 eurosta. Ne viikonloppuna Tallipihalla olleet ovat juurikin tuon 59,-

Olen tehnyt myös yksityiskohtaisempia, joista tähän asti kallein on ollut 89,- Näissä maksaa työn hitaus: tekoturkikset ovat työläitä ommeltavia ja tietysti mitä enemmän yksityiskohtia, sen enemmän menee työaikaa. Tilauksesta ja toiveista teen siis niin yksityiskohtaisen kuin asiakas haluaa.