tiistai 28. huhtikuuta 2015

Essuja Äitienpäiväksi - Käsityökorttelin ETUpäivät ovat täällä taas!

Käsityökorttelin ETUpäiviä vietetään 28.-30.4.
 
Ahdin tila on mukana taas, nyt ETUpäiväspesiaalina nettipuodista on saatavana rakastettuja Dessert ja HotCoffee -essuja
 


Käsityökorttelin ETUpäivien facebook-tohinoihin pääset mukaan täältä.
 
Pssst! Ahdin tilan nettipuodista saat lisäksi 15% alennuksen koko valikoimasta alekoodilla SIRKUS.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Löysin sattumalta blogisi jo jonkin aikaa sitten ja nyt päätin kommentoida. Itse jo täysi-ikäisenä, mutta aijemmin aktiivisena keppihevostelijana haluaisin kommentoida vähän näin (ex) harrastajan kantilta. Paljon olen keppari piireissä liikkunut, kilpaillut ja myynyt myös omia keppihevosia varsin tuottoisasti.

Keppihevos sirkus herkullisine keppareineen on ehdottomasti mieletön idea ja ihana kaikin puolin. Varusteet ovat ehdotonta plussaa, mutta keppihevosten ulkonäkö hieman mietityttää.

Toki käsityönä tehdyt, persoonalliset keppihevoset sekä näkyvä kädenjälki ovat näin aikuisen näkökulmasta ehdotonta plussaa, mutta todellisuudessa nykyajan keppistelijät vaativat keppareilta vakuuttavaa ja realistista ulkonäköä.

Realistiset värit sekä selvät sukupuolet ja rotuleiman.

Menestyviä harrastajia ovat esimerkiksi Kat (http://huvikumpuranch.webs.com/)

Sekä Saila (http://iisantalli.net/)

Suurin kysyntä tällä hetkellä on juurikin vastaavan näköisille keppareille.

Suurin ikäryhmä kuitenkin useimmiten ymmärtää jo hevosten päälle hyvinkin paljon.

Tietääkseni olet ensimmäinen varsinainen yrittäjä joka myy suoranaisesti keppareita, joten mielestäni ideaa voisi kehittää hyvinkin tuntuvasti kun lähtisi vähän vastaavaa linjaa yrittämään.

Toki ymmärrän ja arvostan käsityötäsi, mutta tahdoin antaa myös oman näkökulmani asiaan :)

Tsemppiä yritykselle!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, anonyymi! Keppariharrastajat ovat hurjan taitavia tekemään itse ja ostavat myöskin keppareita suoraan toisiltaan. Itse en ole harrastaja enkä yritä sellaiseksi tekeytyäkään. Harrastajat eivät siis ole mun terävintä kohderyhmää, vaikka juurikin varusterintamalla munkin valikoimista heille tuntuu löytyvän yhtä ja toista - ja toiveita uutuustuotteista ja tuotekehityksestä on esitetty. Osa toteutettukin jo :)

Keppareista on tosiaan tulossa realistisempi malli, siitä kaksi protoa esittelin instassa viime viikolla (#ahdintila). Ongelmana on se, että kun yrittäjänä teen yksityiskohtaisempia (= aikaavievempiä) keppareita, niiden hinta nousee väkisin ihan hurjaksi. Nyt uusin malli, jolla on mm. suu auki ja sieraimet, on 119,- Saa nähdä, meneekö niitä oikeasti kaupaksi.

Värikkäitä keppareita menee selvästi eniten alle kouluikäisille, ja siellä alle 10-vuotiassa on mun kohderyhmäni.

Mutta mielelläni laajennan ja mielelläni kuuntelen kehitysehdotuksia. Kiitos niistä!

Olen muuten miettinyt tuota rotu-, ikä- ja sukupuolileimaa. Tarkoituksella olen jättänyt nuo omista keppihevospasseistanikin määrittelemättä. Määrittelen valmiiksi ainoastaan värin ja tuntomerkit, muun jätän uudelle omistajalle. Mutta ehkä nuo tosiaan voisi ajatella jo valmiiksi ainakin noihin realistisemman näköisiin keppareihin.

Hmmm.