maanantai 13. huhtikuuta 2015

Messusunnuntai - uskaltaisinko uskoa?

Lauantain hulinan jälkeen varauduin rauhallisempaan sunnuntaihin ja paljon pienempään myyntiin. Mutta niin vain sunnuntaikin yllätti iloisesti sekä vilinällä että myynnillä mitattuna! Lauantain lukemiin ei sentään päästy, mutta aiemmat ennätykset pestiin nytkin.


Sunnuntaina ei tullut kuvattua juuri muuta kuin nämä Miehen aamusta ottamat osasto- ja poseerauskuvat. Anteeksi siis ylenmääräinen pönötys, mutta kun olen niin onnellinen ja ylpeäkin tuosta keppihevossirkuksestani! Saa nähdä, käykö moinen ylpeys lankeemuksen edellä ja seuraavista tapahtumista kotiudutaan taas viimeisillä bensahöyryillä ja mieli maassa...

Mutta nyt hetken on tankki täynnä, kauppa-autoon stereot tilattuna (voi, miten olen jonkinlaista radioaparaattia pitkillä tapahtumamatkoilla kaivannut!) ja mielen perukoilla tieto siitä, että saan kevään tapahtumamaksut, juuri nousseet verkkokauppalaskut ja YEL:t maksettua. Ja ostettua kankaita ja muita materiaaleja uusiin keppareihin! Eikä meidän perheen tarvitse hetkeen syödä neljää päivää samaa vedellä jatkettua soppaa - sekin on tänä talvena tullut tutuksi.


Messujen myynnistäni n. 90% tuli keppareista ja niiden tarvikkeista. Uskomatonta ja käsittämätöntä. Suuntani taitaa siis olla oikea ja jatkan tuotevalikoimani karsimista edelleen.

Nettipuodin uusiminen on minulla työn alla, samoin markkinointimateriaalin kanssa työ on vielä kesken. Kauppa-auto ja keppihevossirkuskonsepti alkaa olla kasassa, parantaa toki aina voi. Tuotevalikoiman suhteen jatkan terävöittämistä. Keppihevosiin ja niiden tarvikkeisiin on nyt monta uutta ideaa ja parannusehdotusta pääknupissa.

Ihka ensimmäisen kerran sain todisteita siitä, että ehkä, ehkä, ehkä sittenkin tällä työllä voisi elää. Vai oliko tämä vain yksittäinen onnenkantamoinen?

6 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

superhieno homma!!

Nangelwolf kirjoitti...

"Tämä homma ryöstäytyi vähän käsistä." totesit joskus ekassa keppari-aiheisessa postauksessasi. Niin tosiaan taisi ryöstäytyä, mutta ainoastaan positiivisella tavalla=D Hyvä sinä!

Mimmi kirjoitti...

Mahtavuutta lukea, että hienosti on mennyt!

Sirkku kirjoitti...

Et sinä pönötä - edustat ja mainostat vain omalla suloisenkauniilla olemuksellasi työtäsi ja ainutlaatuisia tuotteitasi.
Ja toivotamme sydämestämme, että myös myynnillinen voittokulkusi saa hyvää jatkoa. Sinunkin alallasi puskaradio on tehokkain mainoskanava ja sekin sai nyt paljon hyvää nostetta.
Toivon sinulle terveyttä, voimia ja edelleenkin huikeita uusia ideoita.
(Kuin myös jaksamista puolisollesi, kun kaikessa sinua täysillä tukee.)

Rva Kepponen kirjoitti...

Sinä ja kauppa-autosi olette upean värikäs ilmestys. Hymy nousee huulille näitä kuvia katsellessa. Toivon sinulle menestystä!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos teille ihanista kommenteista <3