lauantai 11. huhtikuuta 2015

Saanko esitellä: Ahdin tilan sangen virallinen messuosasto, keppihevossirkus!

Olin taas viimeisten joukossa rakennuspäivän iltana puuhastelemassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Luulin karsineeni tuotevalikoimaa roimalla kädellä, mutta tavaroita vain putkahteli ja putkahteli kleinarin uumenista!


Katsokaas, kuinka komian roll-upin hain tänään Mainosteipistä! Se suunnitteli mainostoimisto Grafiiri.


Kepparit tarvikkeineen ovat selvästikin paraatipaikalla, mutta mitä kaikkea muuta olenkaan osastolleni viritellyt?


Uijuijui! Vinkeen heijastinliivejä, heppoja ja sirkusheppoja! Ne ovat aivan uunituoreita, hain paketin tänään postista. Suunnittelimme lasten ja aikuisten heppaliivit yhdessä Vinkeen tädin, Kreetan kanssa. Niitä ei vielä saa mistään muualta kuin minulta. Sirkusheppa on Ahdin tilan kiertävän keppihevossirkuksen spesiaalimalli.

Nämä heijastinliivit ansaitsevat ikioman postauksen, joten palaan asiaan myöhemmin.

Takaluukkuun katoin heijastinliivien kaveriksi pipobaarin. Sain jälleenmyyntiin pipoja Kangasunelmalta ja Bellapuulta, omista pipoistani mukana ovat Pirkot ja Ruusut.Kepparitarvikkeet eivät enää mahdu yhdelle myyntipöydälle. En muuten ole huomannut missään erikseen korostaa, että nämä ovat käsityötä - olen ne kaikki tehnyt ihan itse. Varmaan pitäisi!Keppihevossirkuksen tirehtöörillä on astetta prameammat messumatot. Kyllä, niissä on valot!


Jälleenmyyntiin sain myös rakastamiani House of Simonen nahkaisia koruja. Niiden seuraksi ravintolan puoleiseen pöytään katoin Arkkikaupan kukkaroita. Niistä en huomannut nyt napata yhtään kuvaa.


Peilipallo odottaa jo huomista. Tulkoon valo, meteli ja ihmisvilinä!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS ihanasta päivästä heppajuttujen keskellä! Tytöt nauttivat täysillä.
TSemppiä vielä huomiselle!

Terv Salla

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos itsellenne :)

Anonyymi kirjoitti...

Kroisos kävi täällä ihailemassa valaistuja mattoja!