lauantai 6. kesäkuuta 2015

Oman puodin avajaiset

"Sua ei taida jännittää" totesi Mies aamulla. Ei, ei minua jännittänyt. Oma puoti on edennyt niin nopeasti, etten ole ehtinyt oikein tajutakaan. Ja minulla on - ihme kyllä - jalat maassa puodin suhteen.

Mutta onhan se komea etappi, ikioman puodin avaaminen. Kivijalkaan keskustaan, olkoonkin pikkukaupunkiin.


Aamulla ripustin viirinauhan näyteikkunoiden ja oven yläpuolelle. Minulla ei vielä ole A-standia tai muitakaan mainoksia kadulle, joten jotain värikästä ja liikkuvaa tarvitaan kertomaan kulkijoille, että täällä ollaan.


Peilipallo pääsi ikkunaan pyörimään.

Kiitos teille kaikille puodilla poikenneille ja avajaistunnelmissa mukana eläneille! Te teitte tästä päivästä juhlan. Eläköön puotini puoli vuotta tai puoli vuosikymmentä, nyt on hyvä.


6 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Onnittelut ja menestystä uudelle puodille!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on hyvät tissit, mikä koko? Toki hieman roikkuvat..

Jasmiina kirjoitti...

Hei anonyymi! En tiedä, pystynkö vastaamaan hätähuutoihisi, mutta ainakin yritän.

On surullista, että monella nuorella ei ole elämässään turvallista aikuista. Sellaista, jonka kanssa keskustella aikuiseksi kasvamisesta ja joka välittäisi ja valvoisi, millaisilla sivustoilla nuori öisin vierailee. Ei tarvitse olla kummoinenkaan keittiöpsykologi ymmärtääkseen, että minun pienessä, tuntemattomassa blogissani löydät minusta äidillisiä ominaisuuksia, joihin sinulla on ilmeisen kaksijakoinen suhtautuminen.

Aikuiseksi kasvaminen on vaikeaa ja vielä vaikeampaa se on nykyaikana, kun oman kehon ja mielen muutosten lisäksi globaalit uhkat, kuten sodat ja ilmastonmuutos ovat internetin myötä konkretisoituneet ja tulleet lähemmäksi. Vierailetko K18-sivuilla? Viilteletkö itseäsi?

Toivon sinulle voimaa ja rohkeutta hakea apua itsellesi, sillä olet nyt tiellä hyvin onnettomaan aikuisuuteen ja elämään. Toivon, uskallat ja jaksat ottaa ensimmäisen askeleen vaikkapa MLL:n Nuortennetin kautta: http://www.mll.fi/nuortennetti/

Vain sinä voit kääntää elämäsi suunnan. Toivon sydämestäni, että saat sen tehtyä.

Jasmiina kirjoitti...

Tarutikille kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Haha tuolle yllä olevalle:D:D:D

Onnea puodille! Rohkea olet!
Tiedän kyllä miten ihanaa on saada oikea tila tekemiselle. Varmaan kaikki meistä naisyrittäjista on aloitellut kodin nurkissa.

Muista tukkuhinnastoni, laitoinhan sen joskus sulle?
Palikkapusseja? Muuta kesäksi?
t. Heidi
www.isoisanpuulelut.fi

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Heidi :)
Laita vaan tukkuhinnasto tulemaan, mulla ei muistaakseni sitä ole.