sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ponikarnevaalissa Turussa


Lopultakin sain jättää ikivanhan lammasturkkini pois kauppa-auton kyydistä ja lähteä matkaan mekossa ja varvastossuissa. Tuntuipa hyvältä: kesä lopultakin myös säiden puolesta! Kyllä tänä keväänä on tarpeeksi paleltukin!


Ponikarnevaalissa oli monenlaista ohjelmaa:

- shetlanninponinäyttely
- ponihuutokauppa
- vasikka-agility
- koirien match show
- vinttikoirakilpailu
- pikkulemmikkejä ihasteltavina
- ponitalutusta
- iso pomppulinna
- expoalueella jäätelöä, karkkia, hevostarvikkeita, eläinaiheisia käsityötuotteita ja koruja


Laku-Tapsan kauppa-auto on komia!


Shetlanninponinäyttelyn tammaluokassa osalla tammoista oli varsat mukana. Voi ihanuus, voiko olla söpömpää!

Itse olin vähän pihalla näyttelykehien tapahtumista, sillä olen ollut vain kerran eläissäni hevosnäyttelyssä. Siitä on jo aikaa, sillä se oli Ypäjällä ollessani varsanäyttely, jossa esittelin oman hoitovarsani Ynnäkkeen.


Tämä tosi kiva tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Toivottavasti järjestäjät jaksavat tehdä tapahtumasta vuosittaisen, sillä aineksia olisi! Nyt ekalla kerralla jäi vähän parannettavaa. Itse ainakin onnistuin tulkitsemaan aikatauluja väärin ja olin paikalla tuntia liian aikaisin. Yleisöäkin paikalle olisi mahtunut paljon, paljon enemmän - tämä olisi ollut tosi kiva kesäpäivänviettopaikka kaikille lapsiperheille vaikkei poneista söpöyttä enempää ymmärtäisikään. Saisikohan näyttelyistä yleisöystävällisempiä selostuksella?


Illalla huristelin kotiin ekan kerran puodin kautta ja tyhjensin kauppa-auton sinne. Tuntui suorastaan juhlalliselta kantaa tavarat suoraan paikoilleen puotiin - pitkään niitä on retuutettukin kodin läpi yläkerran työhuoneeseen.

Ei kommentteja: