keskiviikko 5. elokuuta 2015

Hyvästi, harmaus!

Harmaata: käsittelemätöntä, nopeasti harmaantuvaa puuta ja harmaanruskeaa maalipintaa, keskeneräinen piha ja harmaata hiekkaa. Kaikki on keskeneräistä ja ankeaa. Suurta, päättymätöntä työleiriä. Mutta ei enää kauan!


Eilen pihaan kaarsi nosturi. Kuorma Uulan petrooliöljymaalia tuli jo aiemmin. Väriä mietittiin ja mietittiin remonttivuosien varrella. Loppusuoralla olivat harmaansininen, harmaanvihreä ja perinteinen okra. Kaikki sopisivat isoon taloon ja kaikki näyttävät meistä kauniilta kaikkina vuodenaikoina. Energinen ja samalla perinteinen okra vei kuitenkin voiton. Emme halua kartano- tai huvilatunnelmaa ja okra on tarpeeksi maanläheinen. Sitä paitsi tätä harmautta on nyt katseltu tarpeeksi ja siitä on tullut meille keskeneräisen väri, niin kaunis kuin tuo Uulan Kaakao-sävy onkin.


Tänään aloitimme maalauksen!Illansuussa alkanut sade pakotti meidät pakkaamaan pensselit ja purnukat, muuten luultavasti sutisimme innoissamme pikkutunneille.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on viime kesänä okran väriseksi maalattu talo ja nyt olen unelmoinut sen muuttamisesta harmaaksi =)

-Sari

Katja kirjoitti...

Perinteinen okra on nätti väri, mutta on kaakaokin nätti, meillä tuvassa lattia ja rintapanelit on maalattu sillä sävyllä.

Jasmiina kirjoitti...

Uulan Kaakaolle pojot, se on kaunis :) Ja tykkäsin siitä, miten sen sävy eli eri valaistuksissa harmaan, ruskean ja lilan sävyissä.

KataMaria kirjoitti...

Sopii tuo okran väri täydellisesti teidän taloon!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos, Kata Maria :) Tosiaan tämä tuntuu omalta väriltä.

tarutikki kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta okran väristä. On hyvin samaa väriä kuin meidän tämä uusi koti:)

Unknown kirjoitti...

No, nyt olette valinneet oikean värin taloonne! Kaunis! Voimakas keltainen/okra antaa energiaa ja pimeinä talvipäivinä se on loistava aurinko keskellä harmautta. Terveisin, Keltaisen talon Mervi