sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kampin Käsityökorttelissa

Kesäsesongin viimeisiä aikaisia aamuherätyksiä - jos ei jopa vihonviimeinen tältä vuodelta. Aamuisin on jo viileää ja usva on paikoin tiivistä, mutta päiväksi lämpeni taas hellelukemiin. Kauppa-auton moottori on kiukutellut edelleen, joten vähän jännittää lähteä matkaan.

Perille kuitenkin pääsin ihan Suunnitelma A:n mukaisesti. Tämä oli minulle neljäs Kampin Käsityökortteli. Tällä kertaa paikkani oli entisen linja-autoaseman puoleisessa laidassa.


Kuvassa näkyy viimeisin kirppislöytöni: iskemätön Hell Bunnyn alushame. Mustasta olenkin haaveillut. Nämä vain ovat niin ihania!


Myynti oli ihan hyvä ja fiilis Käsityökortteleissa on aina kohdillaan. Sää ei olisi voinut olla parempi. Ainoa murhe oli auto, joka ei vielä ole kunnossa. Se tiputteli öljyä ja savutti. Miten paluumatkalla tuntuikin olevan Mannerheimintie täynnä pelkkiä punaisia liikennevaloja? Vilkuilin huolestuneena taustapeilistä, millaisia savupilviä autoni päästelee ja huokaisin syvään helpotuksesta, kun pääsin Manskulta väljemmälle tielle kohti Tamperetta. Matkan aikana lisäsin yhteensä 3,5 litraa öljyä. Kotiin kuitenkin pääsin.

Nyt perun kaikki lähiviikkojen myyntitapahtumat ja auto saa olla rauhassa pukeilla, kunnes Mies saa sen kuntoon. Ihan liikaa jännitystä elämässä tätä menoa ja eihän tuolla öljynkulutuksella myyntireissuista jää mitään käteen. Paitsi öljytahrat :D

Ei kommentteja: