maanantai 20. kesäkuuta 2016

Juhlittiin 12-vuotiasta

Tänä vuonna sovittiin, että nämä ovat Otson viimeiset isot kaverisynttärit. Eskarista asti meillä on käynyt juhlimassa tutuksi tullut ja niin isoiksi kasvanut lapsijoukko. Kesäsynttäreille on kutsuttu aina vähintään kaikki luokan pojat ja vielä useammin koko luokka. Lastenkutsujen aika on auttamatta ohi ja näillä n. 12-vuotiailla on virtaa niin paljon, että jotain toiminnallista jujua on hyvä olla.

Meidän kotikunnassamme on mahdollista vuokrata uimahalleista oma vuoro ja ihan kohtuuhintaan. Meiltä on matkaa lähimpään uimahalliin kymmeniä kilometrejä, joten ihan arkista puuhaa ei hallissa pulikointi ole. Päätimme siis pitää synttärit uimahallissa. Vähän mutkia matkaan toi se, että täällä uimahallit menevät kesätauon ajaksi kokonaan kiinni juhannuksesta alkaen ja sitä ennenkin ovat auki vain uimakouluille arkisin. Siispä synttärit piti ajoittaa arkipäivään ja vieläpä aikaiseen iltapäivään. Vähän mietitytti, moniko pääsee paikalle. Ilahduttavan moni! Vain muutama luokkakaveri ei päässyt mukaan.


Uimisen ja saunomisen päälle olin tilannut juhlaväelle uimahallin yläkerran kahvilaan pizzaa ja mehua. Uimisen päälle olikin nälkä ja jano!


Otsolla meni ilta ihmetellessä lahjoja. Uusi leija lensi näin komeasti - hevosten järkytykseksi :D


Kiitos kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja: