lauantai 6. maaliskuuta 2010

Uusi elämä blogissa

Minulla on tuore suosikki-TV-sarja, Uusi elämä maalla. Loistava sarja on piilotettu sunnuntain alkuiltapäivään, aikaan jolloin me – kuinkas muutenkaan – teemme remonttia. Siispä ukkokullan kanssa nauhoitamme viihdehelmen vanhanaikaisella videoaparaatillamme ja yleensä katselemme sen perjantai-illan iloksi, kun hyvällä omalla tunnolla voi hetken olla tekemättä remonttia. Sarjassa kaupunkilaiset toteuttavat unelmiaan ja muuttavat maalle tekemään remonttia hartiapankilla toinen toistaan suuruudenhullumpiin ja epätoivoisempiin kohteisiin. Voi riemua, jos raukkaparat intoutuvat remontin lomassa a) järjestämään häät b) ottamaan lemmikkejä c) perustamaan yrityksen tai d) saamaan perheenlisäystä. Miksikö? No siksi, että emme ole ainoita moiseen ryhtyneitä.

Pidimme häämme jo 10 vuotta sitten ensimmäisen kotimme rakennustyömaalla. Nyt remontoimme toista kotiamme, vuosia autiona ollutta pientilaa. 10 vuoteen mahtuu häiden lisäksi kolmen lapsen syntymät, liuta meille kotiutuneita silmä- ja jalkapuolia eläimiä – ja tietysti kahden vanhan talon remontit. Oman yrityksen, Ahdin tilan, perustin vuosi sitten. Ja sain sen jälkeen kolmannen lapsemme.

Rakastan käsillä tekemistä. Rakastan maalla asumista. Onneksi, sillä muuten nykyinen elämäntapa voisi olla sietämätön. Rakastan myös kirjoittamista, siksi tämä blogi.

1 kommentti:

P kirjoitti...

Voisitko pitää mulle yhden naisen käsityökurssin? :) Mä NIIN haluisin oppia noita taitoja.

Tia (kaveri painosti mua kirjoittaan ja sen kunniaksi perustin blogin. Iik!)