maanantai 4. huhtikuuta 2011

Dino Dude ja kesäpaitoja

Heräsin ensimmäisten horteisten kärpästen ja puodin räystäällä kuhertelevien pulujen myötä kevääseen. Lapsille kesävaatteita! Aloitin Otson paidoista.

Dino- ja tähtikangas ovat Tiritomista, raitangas Harjulta ja yksivärinen paikallisesta kangaskaupasta. Ihana Dino Dudes -kuosi on Michael Milleriä. Odotukset olivat kovat, mutta laatu pettymys: kangas kutistui ihan hurjasti esipesussa (onneksi esipesin!) ja lisäksi tilaamani pätkä oli täynnä virheitä, pudonneita silmukoita. Pesussa kangas vielä nukkaantuikin.


Nyt Aretta sitten innostui poseeraamaan. Onneksi päivän asu sopi teemaan, Lindexiltä olen joskus ostanut tuon dinohaalarin.


Aplikoinnin dinoheppuun otin mallia yhdestä kankaan dinoista ja piirsin vapaalla kädellä. Dinosaurus Rex, sanoo Otso.Dinokankaasta ompelin myös pipon. Otso ilahtui :)


Samasta kankaasta ompelin toisenkin paidan saman tien, on tuo kuosi vaan niin ihana. Tätä mallia ajattelin tehdä myyntiin, mutta täytyy varmaan hylätä ajatus kankaan laadun takia. Harmi. Katsellaan vielä, kuinka käytössä kestää.Tämä tähtikangas vaikuttaa tosi hyvälaatuiselta. Piti värinsä ja kuosinsa esipesussa, tosi napakka vaikka on ohut. Tykkään!Tästäkin kankaasta surautin neliöpipon.

5 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Pidä tuo dinon malli mielessä, se on tosi hyvä!

Unikuu kirjoitti...

reklamoitko?

Jasmiina kirjoitti...

Nolous, mä oon tosi huono reklamoimaan. Olisi varmaan pitänyt. Oli liian kova kiire ompelemaan :D

Tanja kirjoitti...

Ihania dinojuttuja!!!

Unikuu kirjoitti...

voithan sä laittaa viestiä vieläkin... kyllä kankaan pitää pesuja ainakin kestää..