maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viljamin kyydissä

Viljamin kotiuttamisjakso eli tylsyysterapia on virallisesti ohi. Lapset pääsivät ensimmäisen kerran kyytiin. Voi, miten onnellisia lapsia meillä oli! Ja onnellinen, tärkeä poni!

Viljami kotiutui nopeasti, edellisessä kodissa on kohdeltu hyvin. Okun kanssa mikään ei ole yksinkertaista: Viljamin tuloon täytyi sopeutua rauhassa, tietysti myös Nuuskan kuolemaan. Erityistä sopeutumista kuitenkin vaatii Viljamista erossa olo. Toistoa ja tylsyyterapiaa lisää siis: Viljami lähtee satula selässä hommiin ja palaa aina takaisin. Saa luottaa, saa rauhoittua, ei tarvitse pelätä.


Viljami has officially passed his therapy of dullness. Mr pony has settled down fast and used to our habits and schedules. Otso and Aurora get to ride for first time. How happy children - and happy pony!

With Oku is not so easy. He has separation anxiety and it takes a lot of practice before he can feel safe when Viljami is away.

4 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

PS. Lähiseudun viherpeukalot: meiltä saa hakea hevosenlantaa, kuivikkeena kutteri & olki. Mainio lannoite on ilmaista ja sitä on tarjolla PALJON :D Ota yhteyttä s-postilla tai puhelimitse!

Sirkku kirjoitti...

Tuohon minä sanon että voivoivoi, kun olen täällä, mummolan kasvimaa siellä ja teidän lannoitteet siellä..
Kiitos tarjouksesta, kyllä kelpaisi!

outi kirjoitti...

Vai lantaa???!!!! Miksi ihmeessä asutte niin kaukana?:DDD Ja tuota hevostanne mietin; se varmaan pelkää, että Viljamikin lähtee pois. Suree vielä sitä pois nukkunutta ponia. Jotenkin kauhean liikuttavaa. Mulla on monta tallia tuossa vieressä, mutta jotenkin korkea kynnys mennä kyselemään ja kaivelemaan sinne.:)

Jasmiina kirjoitti...

Outi: kysy ihmeessä! Tuota tavaraa riittää ja uutta syntyy koko ajan. Oon työskennellyt talleilla ja ainakin siihen aikaan (90-luvulla) olivat kaikki lannanhakijat tervetulleita. Omat säkit/peräkärryt ja mielellään talikkokin mukaan (saa varmaan talliltakin lainata, jos ei satu juuri olemaan käytössä). Meillä peräkärryn täyttöön saa traktorikaivurin apua, säkit täyttää nopeasti talikolla.

Postissa ei taida kannattaa lähettää :D