sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Riesaa ja aarteita

Mikä riesa! Tuuli Matinsalo on nii-iin onnellinen mainoksessa lastensa oppimista uusista taidoista. Niin olen minäkin, mutta jotkut niistä aiheuttavat harmaita hiuksia. Kuten se, että Aretta oppi työntämään tuolin työpöydän viereen, kiipeämään sille ja paiskaamaan kannettavan lattialle. Pari edellistä kolhua vanha kompuutterini on kestänyt ansiokkaasti, mutta tästä ei näyttö enää toipunut. Mikä vaiva asennella kaikki omat tutut ohjelmat uudelle (vanhalle) kompuutterille! Naputella laskutusohjelmaan asiakas- ja tuoterekisterit. Varmuuskopioida vanhat laskut. Entäs valokuvat! No, toisaalta hyvä että tuli kerrankin varmuuskopioitua, ulkoinen kovalevy on aika näppärä.

Nyt toimii taas.


Puuhastelurintamalla on valmistunut sangen sekalaista sakkia. Pipo-, paita- ja mekkotäydennyksiä ja sienijakkaroita uusi erä.


Tein kulhoja LP-levyjen tapaan myös singleistä. Söpöjä!


Kirppikseltä tehtiin löytöjä. Tämä metallinen tarjoiluastia on ihana, ja ihan meidän keittiön punainen.


Aurora teki kirppikseltä näin ihanan laukkulöydön.

Tervetuloa uusille lukijoille!
Welcome new readers! I'll try to write few words in English for now on.

Mothers should be happy for their children's new skills. I am happy too, but some of the skills are giving me grey hair. For example that one year old Aretta learned how to move a chair and climb in to table - and threw my poor computer down. What a work to install everything to new computer!

I've painted new mushroom stools and made little bowls from single records.

From flea market we found some treasures, Aurora and I.

Ei kommentteja: