torstai 10. toukokuuta 2012

Puodin kevätsiivous

Tallipihan puodilla pidettiin eilen kevätsiivouspäivä Taikaviitan Tarjan ja Nonon Marin kanssa. Vietiin ikkunoista tuplat vintille syksyä odottamaan, pestiin ikkunat ja innostuttiin siivoamaan vinttiäkin. Se kannatti, sillä vuosien rojun seasta löytyi aarteita: lasiset vitriinit. Saatiin kuin saatiinkin raahattua ne ehjinä tikkaita alakertaan puodin puolelle ja nyt valo tuntuu virtaavan puodissa vapaammin.

Maria ja Tarjaa saattaa odottaa pienoinen järkytys seuraavilla työvuoroillaan, sillä ujutin vitriinien sisään vihreät lehtivalot kevään kunniaksi. Puodissa on nyt himmeän vihreänä hohtava UFO-henkinen myyntipöytä, hieman häiriintyneellä tavalla ihana.


Taikaviitan Tarja kiipeili tikkaille, minä vintille ja Mari pesi ikkunat sisäpuolelta. Mun täytyy varmaan joskus tehdä postaus vintistä, se on aika erikoinen. Haaveiltiin jo puodin laajentamisesta sinne, mutta ehkei uskalleta usuttaa asiakkaita tikkaille shoppailemaan...


Virittelin "omalle" pikkuikkunalle kesäiset pyykkinarut lennokkien alle.


Huiveja olen ommellut viime aikoina paljon. Niitä on myynnissä myös Sastamalassa Silmu&Solmussa.


Taikaviitta sai ihanan Myyrä-lähetyksen.Nonolla on uusia House Doctorin sisustustuotteita. Säilytyslaatikoita ostin kotiinkin muutaman, tykkään!

Avainnauhojen valikoima elää jatkuvasti.

Minulla on muutama puotivuoro peräkkäin ja nyt pitäisi hiljaisina hetkinä keskittyä näpyttelemään nettipuotia avajaiskuntoon. Kivijalkapuoti on jo valmiina kesään!

1 kommentti:

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Voi miten ihanan näköistä! <3