tiistai 25. syyskuuta 2012

New York - Pariisi - Ahdin tila

Taikaviitan Tarja metsästää maailmalta pieniä houkutuksia puotiimme. Viimeisimpänä japanilaisia puhallettavia riisipaperipalloja. Kolmen kalan sarja ja maapallo lähtivät mukaani vierashuoneeseemme.


Musta piianpeili löytyi kirppikseltä. Ostin sen Aretalle, mutta se saa odotella vierashuoneessa tytön kasvamista. Kirppikseltä löytyi myös melamiininen matkamuistolautanen Lontoosta.

 


Eiffel-tornikin on kirppikseltä, samoin suurin osa karttapalloista. Musta on uusin, se on Jyskistä. Matkailuaiheiset kortit ja julisteet kehyksissä ovat puodistamme, Taikaviitan valikoimista nekin.Siniharmaat lenkkiverhot ompelin aikoinaan vanhaan kotiimme. Pidensin niitä vierashuoneeseen sopiviksi ompelemalla väliin kaistaleen karttakangasta. Vanhaan amerikanarkkuun kiinnitin matkalaukkutagin (I love not camping, sanoo sen täti). Niitä myös löytyy puodistamme, ja nettipuodistani myös.


Ikkunalla roikkuvan lyhdyn ostin Tallipihan sisustuskirppikseltä viime vuonna. Laitoin sisälle led-valosarjan.


Ikealaisia vuodesohvia huoneessa on kaksi. Ne vaativat paksut petarit ollakseen mukavia nukkua. Ihana, vihreä täkki löytyi kirppikseltä ja kesti kuin kestikin kuuman konepesun. Minulla on julma linja kirppislöytöjen kanssa: kotiin on asiaa vain pesukoneen kautta. Kaikki eivät käsittelyä kestä, mutta ihmeen moni selviää. Ompelin viime viikolla karttakankaasta vielä pari sisustustyynyä sohville. Nämä minun piti tehdä jo lehtijutun kuvausta varten, mutta enpä ehtinyt.


Matkustavaisten huoneessa voi pohdiskella maailman metropoleja, kuten Lontoota, Tamperetta ja Ahdin tilaa.

2 kommenttia:

Rinotinto kirjoitti...

Wau... onpas kansainvälinen, ihana vierashuone! :D

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos :D