tiistai 11. syyskuuta 2012

Nysse tuli!

Melkein sukua julkkikselle! (Tai jotain.) Tänään ilmestyi Meidän Talo -lehti, jossa on juttu meidän talosta. Freelance-toimittaja Tanja Hakala ja valokuvaaja Petri Kivinen kävivät heinäkuun puolivälissä tekemässä jutun. Oli oikein mukava päivä, kiitos heille!


Sain nähtäväksi tekstin ja valokuvia etukäteen. Kovasti tykkään!

Vähän ihmetyttää lehteen valitut kuvat, moni minun mielestäni paljon parempi ja mielenkiintoisempi kuva jäi pois. Ehkä nämä sopivat paremmin lehden linjaan - tai ehkä olen puolueellinen. En lue sisustuslehtiä juurikaan ja tämä lehti on minulle ihan uusi tuttavuus.


Lehti on Meidän Talo 9/2012, syyskuun numero siis. Kotimme on noiden vanhojen unelmatalojen joukossa. Sitä se toki onkin!


Voi apua ja nolous vain noita omia kuvia! Tyypilliseen tapaan meillä oli kuvauspäivänä kiire aamu ja toimittajan tullessa olin vielä tukka kampaamatta ja meikittä. Vaatteitakin taisi olla melko minimaalinen määrä. Ei sillä, että muutenkaan kamalasti tälläisin, mutta olisihan vallan Virallista Juttua varten voinut vähän panostaa. Ja olla nauramatta kuvissa kaikki epäkohdat valloillaan. Lapset ovat ihania ja Mies on komia, niin kuin aina. (Hassua muuten, miten näen jotkut ihmiset aina ja ikuisesti nuorina live-elämässä. Valokuvista saa oikein katsoa, että kukas tuo onkaan. Täytyy vain toivoa, että mies elää samanlaisen optisen harhan vallassa. Ihanaa on kyllä vanheta yhdessä. Rupsahtakoon roppa, kunhan huumori säilyy!)


Positiivinen kokemus kaikkineen. Kivalta tuntuu, että nyt on kätten jälki dokumentoituna lehteen. Remppaa on nyt takana viisi vuotta - ja edessä ainakin saman verran. Tosin tahti onneksi alkuhässäkästä hiljenee ja saa jo asua mukavuuksien keskellä. Ipanatkin kasvavat, enää ei tarvitse kiipeillä telineillä vauva masussa tai repussa.

Jos joku tänne blogiin tuon jutun jäljiltä löytää, niin lämpöisesti tervetuloa! Mikään sisustaja en ole, mutta remppa- ja kotijuttuja tänne kyllä päivittelen.

Tervetuloa myös muille uusille lukijoille!
EDIT 11.9.-12: Lisään muutamia tähän liittyviä linkkejä:

Täällä ja täällä on lehtijutun tekoa ja kotia esittelevät postaukset.

Tästä pääset kaikkiin remonttiaiheisiin postauksiin ja tästä puolestaan sisustusaiheisiin.

8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Samat fiilikset, omien kuvien näkeminen jossain lehtien palstoilla on kyllä niin ahdistavaa, tai no ainakin minulla, en osaa olla luonteva missään kuvissa :) Saman lehden numerossa löytyy siis myös meidän koti, joten jännä lukea myös muiden tuntemuksia kun se oma koti pläsähtää kansien väliin koko kansan luettavaksi :)

Sirkku kirjoitti...

Kiitos Jasmiina ja Johanna!
Kyllä oman kodin oven avaamiseen koko maailmalle on aika korkea kynnys! Ihanaa, että jotkut sen rohkeasti tekevät, koska tällaiset jutut ovat kodikkaita. Kodikkaita siksi juuri, koska niissä kodeissa eletään oikeaa elämää. Siksi kaikki elämisen maku ja jälki tuntuu hyvältä.
Tuota lehteä ei sitten lainatakaan kirjastoautolta, vaan se täytyy saada omaksi.

Johanna K kirjoitti...

Aivan ihana koti teillä! Itsekin kovasti haluaisin vanhan talon paljailla hirsiseinillä... :) Ja hei, nuo kuvathan ovat tosi hyviä!

Jasmiina kirjoitti...

Kiitos Johannat ja Sirkku!

Julkaisemattomissa kuvissa oli tosi ihania ulkokuvia ja myös paljon kuvia laajennuksesta, mm. lastenhuoneet. Jutussa ei ollut muita sisäkuvia laajennuksen puolelta kuin vessa. Kuvaaja otti myös monta lähikuvaa yksityiskohdista ympäri taloa, niistäkään ei lehteen päätynyt yksikään. En valita tai ruikuta, ihmettelen vain, kun ne omasta mielestä olivat jo kuvina niin hienoja :)

Katja kirjoitti...

Juttuhan vaikuttaa oikein hyvältä! Ja sitä vain on aina niin kriittinen niiden omien kuvien suhteen!
Täytyykin lukea lehti torstaina kun menen kirjastoon.

Susanna kirjoitti...

No onhan se lähdettävä kauppaan hakemaan tuo lehti. En ole oikein koskaan lukenut Meidän Taloa.

Jasmiina kirjoitti...

Kiitokset kommenteista myös Katjalle ja Susannalle!

Täytyy sanoa, ettei minusta tämän lehden tilaajaa tällä tutustumisella tullut. (Eipä sillä, että ihan lähiaikoina olisin tilaamassa mitään sisustuslehteä :D ) Koko lehden plarattuani siitä tuli mieleen Suomela, joka jaetaan ilmaiseksi jokaiseen omakotitalouteen (jaetaanko myös rivitaloihin nykyään?). Mutta muutamasta jutusta toki tykkäsin ja "meidän" toimittajasta myös :) Kannesta kanteen en vielä ole ehtinyt lukea, mm. tuo Johannan koti odottaa vielä lukuvuoroaan. Kuvat silmäilin sentään :)

Miia kirjoitti...

Ihana koti. tarvii varmaan ostaa lehti, vaikke tuota lehteä juuri koskaan ole lukenutkaan. Kylä sitä toki kriittisesti omia kuviaan löehdessä katselee. meistäkin on ollut pari kertaa juttu kaksplus lehdessä :)