sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Sunnuntai Suvi-Vintagessa

Olipa vilskettä tänään Tallipihalla! Suvi-Vintage + Tallipiha + aurinkopäivä = ihan parasta Tamperetta! Taikaviitan Tarja tuurasi minua taas hiukan ostoskierrokseksi livenneen kuvauskierroksen ajan. Jos olisin nuoruuden mitoissani, olisin löytänyt ainaskii ziljoona ihanaa mekkoa, mutta nykyisillä keski-ikäistyneillä ja rouviintuneilla mitoillani kukkaro edes vähän säästyi.


Tänään paikalla olivat myös mobilistit autoineen. Miksi, oi miksi, nykyautot ovat enimmäkseen niin rumia? Mun vanhoja silmiäni hivelevät enemmän nämä muodot!


Tallipihan isännöitsijä-Tarja (oik.) välttelee kameraa taitavasti, mutta tänään sain paparazzattua juttelemassa antiikkikauppiaan kanssa. Taustalla Trio Nautilus soittamassa.Humbugi Asusteen Anni.Minä löysin eilisellä kuvauskierroksellani nämä ihanat korvikset. Jade-rannekorun löysin pari viikkoa sitten kirppikseltä. Hyvä, kun on vintage-tapahtuma: tulee edes kerran vuodessa laitettua huulipunaa :D


Tämänpäiväisellä kierroksella mukaani tarttui 60-lukulainen punainen käsilaukku. Sopii puukenkiin - ja siihen harvinaiseen huulipunaan. Täytyy varmaan käyttää useamminkin.


Tämä on niin parasta: Tallipihaa, Tamperetta ja Suomea! Tänään vähän vihlaisi, että mun tallipihalaisuuttani on jäljellä enää kuukausi. Haikeaa!Tästä päivästä nautin taas. Käsityöläisyys on hyvää elämää!

3 kommenttia:

Kielo kirjoitti...

Minä bongasin sinun ihanat kynnet :D

unelmienpuoti kirjoitti...

Tuolla tapahtumassa olisi ehdottomasti pitänyt olla :)

Markka kirjoitti...

Essu ja kynnet sopivat hyvin yhteen, niin ja hollannikkaat :). Big Wheelsit ja Savo Vintage Pieksämäellä, sinne siis meikä suunnistaa.