maanantai 8. heinäkuuta 2013

Puoliessuja

Ompelin viikonlopun lastentapahtumaan itselleni työessuiksi pari puoliessua. Sain käytettyä näihin muutamaa itselleni jemmailemaani ihanaa tilkkuaarretta, jotka eivät olisi riittäneet mihinkään suurempaan. Ensimmäisen essun lilapohjainen ruusukangas on täydellinen, rakastan näitä värejä ja väriyhdistelmää!Lauantain tapahtumaa ennen puodin kuistilla aamukahvia hörppiessäni sainkin jo ekan essutilauksen. Siihen ompelin taskunkin.


Värit ja kuosit sopivat Tarjalle täydellisesti!


Ompelin keltaisesta ruuskankaasta vielä toisen essun itselleni, sille oli käyttöä sunnuntaina.


Hmmm, näköjään tuli samalla Dagens-postaus, vaikken itseäni Dagens-tyyppinä pidäkään. Näistä kuvista näkyy hyvin paitaongelmani, joka paikallistuu hauiksien korkeudelle. Olen niin iloinen, kun löysin Henkkamaukasta nämä lyhythihaiset paitikset, jotka istuvat minullekin! Yleensä valittavinani on trikoopaitojen lisäksi joko ylileveät pussihihat tai tai hihaton vaihtoehto. Paitiksista en ole juuri sopivia löytänyt: hihat kinnaavat hartioilta ja hauiksista ja napit aukeilevat rinnuksesta.

 
 
Näitä essuja en ajatellut varsinaisesti tehdä myyntiin, mutta tilauksesta toki teen, jos joku oman haluaa. Hintaa essulle tulee 24,- (sis. alv) ja taskullisena 26,-. Lähesty sähköpostilla mahdollisten väri- ja kuositoiveiden kera!Ei kommentteja: