sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tallipihalla Käsityöläisten torilla ja Näsinpuistossa kirppiksellä

Viimeinen tapahtumani tallipihalaisena on ohi. Tallipihalla vietettiin koko viikonloppu Käsityöläisten toria. Lauantaina naapurissa Näsinpuistossa järjestettiin Palvelupäivä ja puistokirppis. Vilu ei vaivannut kummankaan osallistujia - saati järjestäjiä.
Lauantaina tein kameran kanssa kierroksen myös Näsinpuistossa. Onko Näsilinna tuttu? (Tehkääpä virtuaalikierros tuosta linkistä!) Tämä ihanuus uhkaa rapistua, mutta onneksi sen kunnostus lopultakin aloitetaan! Jonkin aikaa sitten Tampereella väläyteltiin mahdollisuutta siirtää Muumimuseo (tuon linkin takana hehkutettu upea kellarimuumimuseo ei tunnu vakuuttaneen japanilaistursteja) Näsilinnaan, se olisi saanut seurakseen ravintolan. Harmi, ettei tämä suunnitelma ainakaan Muumimuseon osalta näytä toteutuvan!


Näsinpuiston valtavien puiden varjossa kirppisteltiin ja fiilisteltiin.


Millä ihmeellä suutari oli saanut melko painavan näköisen poljettavan ompelukoneensa mäen laelle?


Kosmetologipalveluitakin oli tarjolla, tässä on menossa kulmien kestovärjäys.


Huomaatko käsilläkävelijän kirppistelijöiden seassa?


Tallipihan helteessä jatkuu leppoisa meininki. Trio Nautilus soitti lauantaina.


Itse tein löytöjä käsityöläisten pöydistä. En osannut valita näiden ihanuuksien väliltä, joten lopulta ostin molemmat parit. Tekijä oli vieraileva tähti Ruotsista. Taustalla oleva kangas on tuore löytö Eurokankaan palalaarista.


Pihakioskeissa on heinäkuun ajan käsityöyrittäjiä. Purple Octopussin kojusta ostin tytöille kameekorut. Yksisarvinen on Aretalle ja keiju Auroralle.


Näillä portailla en enää montaa kertaa istu. Välillä olo on suorastaan riemukas: mitä kaikkea nyt ehdinkään tehdä - ja välillä haikea. Jätän puodille jäähyväisiä, mutta odotan innolla uutta elämänvaihetta. Uusia kujeita!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, kun olen töissä aina silloin, kun jotain hauskaa tapahtuu. Vaikka ei olisi ollut varaa mitään ostaakaan, mukava olisi ollut kuljeskella siellä puistossa ja Tallipihalla.

Käsilläkävelijä-kuva on kyllä hauska bongaus. Itseltäni tuo käsilläkävelytaito on aina puuttunut. Nuorempana en osannut ja nyt vanhempana on turha riskeerata terveyttään :D

Jasmiina kirjoitti...

Juu, saattaisi ranteet murtua näillä kiloilla ja vuosilla :D

Tykkään todella noista tapahtumista, kun niissä ei tarvitse rahaa pitääkseen kivaa. Ja pikkurahallakin voi tehdä löytöjä tai saada elämyksiä. Tuonne Näsinpuistoon voisi ilman tapahtumaakin mennä joskus vaikka piknikille, on niin upea!