maanantai 20. tammikuuta 2014

Facebook-arvonta

Ahdin tilan facebook-sivulla meni jo ennen joulua 500 tykkääjän raja rikki. Tämän rajapyykin kunniaksi olen luvannut arpoa ja tänään lopulta pyöräytin arvontakonetta Random.orgin sivulla. Mukana arvonnassa olivat taas kaikki arvontahetkellä Ahdin tilasta tykkäävät: 542 henkilöä ja loistavaa tyyppiä.

Ensimmäisenä arvoin kuvan essun.Seuraavana arvontavuorossa oli PipiPusu ja rasiallinen Jeesus-laastareita.Seuraavana arvoin enkelikivastimen ja kynsiviilan, sävy-sävyyn tietysti.Sitten arvontavuorossa olivat Femin-Its-muistilaput ja kaksi suklaista lyijykynää.Viimeisellä arvontakierroksella arvontakone etsi uuden omistajan jääkaappimagneetille.


Nyt etsin vielä facebookin puolelta numeroita vastaavat Ahdin tilan tykkääjät siten, että arvontanumero kertoo, monesko tykkääjä on listalla. Otan voittajiin yhteyttä facebookissa.

Kiitokset kaikille tykkääjille ja onnea voittajille! Seuraavaan arvontaan, joka järjestettään taas mielivaltaisena ajankohtana, voit osallistua tykkäämästä Ahdin tilasta facebookissa.
EDIT myöhemmin illalla: Eihän tämä tietenkään mennyt kuin Strömsössä, sillä en näe kaikkia tykkääjiä (riippuu varmaan erilaisista asetuksista). Siispä arvonnassa olivat mukana kaikki näkyväiset ja kylmästi jatkoin laskentaa tykkääjälistan alusta, kun noihin isompiin arvottuihin numeroihin tultiin. Olitte osa siis jopa tuplasti mukana arvonnassa. Arvottu kuitenkin on ja emännän mielivallasta on turha valittaa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, mä olen aikaani jäljessä, mut en siitä huolimatta aio liittyä turpakirjaan. EN! Moni juttu menee ohi, mut ei voi minkään.
Mut ei se haittaa :D Mulle paras maailma olis se jossa joko kirjekyyhky tai polkupyöräilevä postimies kuskais viestejä! Sillon ku ehtii ja säät sallii.

Mut synttäreillä teillä on ollut hulinat ja vauhti päällä. Tosi ihania kuvia! Ja Viljamikin on saanut taas esittää TÄRKEÄÄ. Toivottavasti hoiti hommansa kunnialla, liikoja istuksimatta ja pukitelematta. Mulla nykyään Vuono-kultatamman sijaisena Tipsun kaverina oleva poni on varsinainen AASIponi, pahempi itsepäisyydessään kuin Viljami koskaan. Mut nuori ja kehityskelpoinen, ainakin TOIVON NIIN (muuten menee hermot ja muutama luukin rikki).

Jasmiina kirjoitti...

Arvotaan taas täällä bloginkin puolella jonkin ajan päästä :)

Miehellä muuten kävi mahtava mäihä tuolla facebookissa ja voitti hiljan yhden firman avonnasta kunnon turvavaljaat itselleen katto- ja muihin kiipeilyhommiin. Tarpeeseen tulivat.

Viljami hoiti hienosti synttärikuskaukset ja jumitti vain kerran. Mentiin sitten siihen väliin toinen lenkki, niin ei ruvennut istuksimaan tai pukittamaan synttäritunnelmaa synkeäksi :D

Tsempit aasiponin kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Joo arvontaa blogiinkin kiitos :). Mä olen kans joku viimeinen mohikaani, kun en ole facebookissa enkä halua mennä ja olen kuitenkin vasta kolmekymppinen. Saa nähdä joudunko jossain vaiheessa antamaan periksi ;)