tiistai 5. toukokuuta 2015

Käsityökorttelissa Kampissa

Lauantaina järjestettiin neljäs Kampin Käsityökortteli, minulle kolmas. Tällä kertaa sää ei suosinut. Säätiedotusta seuratessani päätin tehdä kauppa-autostani tällä kertaa kioskin. Joulutorilla se toimi kioskina hyvin - mutta siellä minulla oli vedettynä autoon roikalla sähköt. Takaluukkuun ulkoapäin katsoessa se näyttää helposti pimeältä, jos valaistusta ei ole. Ja Kampissa ei ole sähkömahdollisuutta.
 
Hankin siis kokeeksi yhden akkukäyttöisen lampun. Vähän hirvitti lampun hinta, se kun tuplaantui, kun siihen samalla osti akun, laturin ja kiinnityssysteemin autoon. Mutta valaisuteho on loistava! Tuo yksi lamppu jo riitti karkottamaan takaluukun pimeyden. Toinen lamppu jäi vielä hankintalistalle, niillä pärjää jo syksyn hämärissäkin. Nyt olen autoineni täysin riippumaton ulkopuolisista sähköistä, sillä kassakone, maksupääte ja nyt valaistuskin toimivat akuilla. Jonain päivänä saan autoon vielä hupiakun ja sen mahdollistaman lisävalon ja vaikka pienen lämmittimen ja musiikin.
 

Aamu Narinkkatorilla valkeni tihkusateisena ja parin ensimmäisen tunnin aikana torilla riitti jonkin verran kulkijoita. Käsityökorttelimme oli vain kovin harva, sillä viidennes myyjistä jäi pois. Sateen alettua kunnolla toinen mokoma pakkasi telttansa ja lähti.


Minä pysyin autossani tuotteineni kuivana ja lämpimänäkin, joten mikäs oli jaksaessa loppuun saakka.
Tässä kuvassa näkyy se uusi ja ihmeellinen lamppukin. Minulla oli lokoisat oltavat: käsitöitä mukana, kahvia termoksessa ja pehmeä nojatuolini. Tämä päivä vain vahvisti päätöstäni, että en jatkossa lähde ulkotapahtumiin ilman kauppa-autoani.


Auton pakkaus onnistui sisältä käsin. Vain asiakkaiden suojaksi pystyttämääni aurinkovarjoa hakiessani sain päälleni muutaman sadepisaran.

Toivottavasti näitä sadepäivän virityksiä ei kuitenkaan enää paljoa tarvittaisi. Helsingin reissun myynnillä ei paljoa juhlita, mutta persneton puolelle se ei sentään jäänyt.

Ei kommentteja: