tiistai 19. toukokuuta 2015

Käsityökorttelissa Tikkurilassa

Lauantaiaamun aikaista herätystä helpotti loputtoman tuntuisen sadekauden jälkeen kirkkaasti porottava aurinko. Sain huristella iloisesti kauppa-autolla 110 km/h matkavauhtia moottoritietä pitkin.

 

En tiedä, oli matkavauhti autovanhukselle kuitenkin liikaa, sillä Kehä III:n rampista Tikkurilaan noustessa se teki tenän. Jouduin kaartamaan sammuneella autolla kolmion takaa kiukkuisen taksikuskin eteen, etten olisi jäänyt tukkimaan koko ramppia. Veivasin ikkunan auki ja pahoittelin, mutta pahoittelut eivät tainneet viilentää vääryyttä liikenteessä kohdanneen taksikuskin tunteita. Onneksi autoni vielä starttasi ja linkaten pääsin perille Peltolantorille.


Pystytin myyntikojuni lisäksi esteradan keppareille. Päivä alkoi rauhallisesti, mutta aamupäivän aikana asiakkaita alkoi löytää kortteliimmekin. Keppariradalla oli sopivasti ratsukoita koko päivän eikä kenenkään tarvinnut odottaa vuoroaan liian pitkään.


Tällä kertaa ei satanut koko päivänä! Välillä sai jo riisua takkia, kun aurinko lämmitti.


Myyjäseura oli taaskin loistavaa ja ruoka herkullista, sillä torilla naapurinamme oli kreikkalainen grilli Souvlaki.


Myyntiennätyksiä en Tikkurilassakaan hätyytellyt, mutta Tamperetta paljon mukavammin kilisi kassakone.

Kauppa-auto starttasi kuin starttasikin vielä torilta ja pääsin ajamalla kotiin. Ihan itseltään ei auto tuntunut, joten nyt on taas kone levällään ja varaosatilaus laitettu maailmalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sinun kauppa-auto on niin ihana piristysruiske! Voi kun saisimme sinut tänne pohjoiseenkin autollasi, mutta teetkö kuitenkaan ihan satojen kilometrien myyntireissuja? Omalle kylälle kesäpäivien yhteyteen kutsuisin sinut mielelläni :)
-Minna

Jasmiina kirjoitti...

Hei Minna! Kyllä mun varmaan pohjoisempaankin pitäisi uskaltautua. Silloin pitäisi vain saada yhdistettyä järkevästi matkan varrelle useampi tapahtuma, yhden tapahtuman perässä ei kannata lähteä ajelemaan - jos ei sitten ole megaluokkaa :D Tapahtimvinkkejä ja -kutsuja saa kyllä laittaa tulemaan s-postilla tai puhelimitsekin. Tuolla yläkuvassa on yhteystiedot, en viitsi niitä tähän kirjoittaa, kun siitä saan kiitokseksi postilaatikollisen spämmiä. Tämä kesä on jo aika täpötäynnä. Muutaman tapahtuman kanssa viilataan vielä, joten ihan kaikki ei vielä tuolla tapahtumakalenterissa (http://ahdintila.blogspot.fi/p/tapahtumakalenteri.html) näy.