tiistai 5. tammikuuta 2016

Ihmeellinen digiprintti

Hyvänen aika, eihän siitä ole kauaa, kun lastenvaatemarkkinoille tuli jotain uutta ja ihmeellisen ihanaa: Molon digiprinttivaatteet! Itsekin niitä metsästin nettikaupoista ympäri Eurooppaa. Innostuessani ompelemaan lastenvaatteita Auroran ollessa vielä pieni, saatoin vain haaveilla, että digiprintti-ihanuuksia saisi kankaina. Ja nykyään saa. On mistä valita. Eikä itse tehty kuosikaan ole mahdoton teettää kankaaksi pienenäkään määränä (Spoonflowerilla ainakin onnistuu).

Omat ompelukseni ovat olleet hyvin työpainotteisia jo pitkään ja lastenvaatteiden ompelu omille ipanoille on jäänyt vähiin. Nämä digiprinttikankaat kuitenkin houkuttelivat puhaltelemaan pölyt saumurista. Kankaat ostin jo syksyllä, mutta nämä valmistuivat vasta nyt joulun pyhinä.


Otson kanssa on siirrytty vaateostoksille jo miesten osastolle. Niinpä kivat, iloiset kuosit ovat harvassa - vaikka kyllä löytöjäkin kauppojen rekeiltä tekee. Tämä peltilelukangas on Eurokankaasta ja hihakangas on vanha kirppislöytö.


Lentokonepaita on Otson oma suosikki. Tykkään kovasti, kun kuvio on noin suuri. Tämäkin kangas on Eurokankaasta.


Kirjainkangas osui käteeni Eurokankaan laarista jo viime keväänä. Sunnittelemani T-paita jäi kesäksi ompelematta, mutta nyt kankaasta syntyi pitkähihainen. Hihojen kangas tässäkin on kirppislöytö.


Hulvaton puutarhatonttu ja kärpässieni -kuosinen kangas on Kangaskapinasta. Siitä syntyi Auroralle pitkähihainen.


Metrin pätkästä kangasta riitti vielä pipoon. Sen vuori on fleeceä ja tupsun ompelin tekoturkiksesta.


Aretan heppapaidan ompelin jo aiemmin syksyllä. Sen kangas on Eurokankaasta.


Heppapaidan kaverina on itseoikeutetusti Royal B*tch Craft Shopin heppapinni. Niitä minulla on puodilla jälleenmyynnissä. Pitäisi varmaan kuvata ja laittaa myös nettikauppaan.

Olipa kivaa pitkästä aikaa ommella ihan vain harrastusmielessä. Myös ipanat tykkäsivät ja tytöt luonnostelivatkin paperille monta uutta tilaustyötä seuraavia saumurihetkiä odottamaan.

Ei kommentteja: